Nejste přihlášen/a.
Nikomu to oznamnovat nemusíte, protože o tom už všichni vědí...
Svou emailovou adresu ochráníte na 100% jen tak, že ji zrušíte. Protože i když ji nebudete nikomu sdělovat, tak jen tím, že ji budete používat, se o její existenci lze dozvědět, takže na ní nějaká nevyžádaná pošta opět přistane.
Ten email smažte a mějte dál klidné spaní.
A proč ne? Když už o tom PČR ví, tím líp. Aspoň mi jiní lidé ušetřili práci - ti co to oznámili.
No když už o tom PČR ví, tak proč byste jim to znovu oznamoval?
Ani v tisku tím už nikoho neohromíte, porotože tu zprávu už zveřejnily snad všechny vydavatelské domy, co u nás fungují.
Měl bys to nahlásit na lampárnu
Asi jsou lidi kteří uvěří, že on tu nahrávku má a zaplatí aby nebyla ostuda :D Pokud takových najde deset tak má 130k, takže rozeslat tisíce spamů se mu nejspíš bohatě vyplatí...
Já se divím těm, kteří něco podobného chtějí oznamovatel PČR. Co s tím oni udělají? Vůbec nic dělat nemohou. Chodí to odněkud ze zahraničí a tam jaksi PČR nedosáhne. Je třeba si také položit otázku, jaký to má pro mě efket, že půjdu na policii. Musím sednout do auta (MHD), jet tam, tam budu dvě hodiny sedět, pak jim to řeknu, oni to se mnou sepíší a já pojedu domů. Výsledek? Projetý benzín a dvě hodiny času pryč. Když otevřu mail a něco podo¨bného tam mám, tak to "hodím" do spamu a je to. Vůbec si toho nevšímám. Problém vyřešen. Pokud se někdo najde a nějaké peníze zaplatí, tak platí za vlastní hloupost. I když to ohlásí policii, tak peníze stejně nikdy neuvidí. Policie peníze nevymáhá, od toho jsou jiné instituce. Když je však odesílatel v zahraničí, tak stejně na něj nikdo nemůže. Podvodnící jsou trošku chytřejší než si slušný člověk myslí. To je holt daň za svobodu a za Internet.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.