Nejste přihlášen/a.
prosím o radu, strašně dlouho mi trvá vypálení dvd na pc, jeden disk se mi vypaluje zhruba tři hodiny, bez ohledu na to, jakou rychlost vypalování nastavím, vypalovačku mám cca dva a půl roku, dříve bylo vše v pořádku, program mám nero, zkoušel jsem také ashampoo burning studio 6 free, ale se stejným výsledkem. čím to může být? díky
0x
Když jsem měl ještě celer 600 tak jsem musel vypalovat pouze na 4x, pokud jsem dal více tak neustále padal buffer a vypalování trvalo opravdu strašně dloho. Pokud Adam vypaluje i na nejnižší rychlost moc dlouho tak to by musel mít už mooooc starou šunku. Nicméně u tazatele je jiný problém. Bd mechanika vadná, nebo datakabel, nebo bych to viděl na vypnuté DMA pokud jsem o PATA vypalovačku
toť mé odhady, dohady ![]()
0x
Pravým na Tento počítač, Spravovat, Správce zařízení, řadiče IDE, Primární a sekundární - nikde ve Vlastnostech (Pravé tlačítko, Vlastnosti, karta Upřesnit nastavení) nesmí být aktuální režim přenosu PIO - pak jdou data přes procesor a pomaaalu. Buď bude stačit změnit na příslušné DMA a restart, nebo najdeš návod na cdr.cz
Příčinou je buď vadný datový kabel, nebo stačí čtení nějakého špatného média a dojde k přepnutí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.