Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hudba na InstaStories

Od: annie* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, mám dotaz ohledně hudby, kterou lze přidávat do stories na Instagramu. Asi rok mi všechno fungovalo bez problému, ale teď z ničeho nic mi tato funkce na instagramu prostě zmizela. Docela mi to chybí, protože na instagramu se prezentuji jako umělec, kreslím kreslené charaktery a přišlo mi záživný při sdílení k nim dodat nějakou písničku, nyní mě to trochu mrzí, a proto se ptám jestli s tím nejde něco udělat. Novou aktualizaci mi instagram bohužel nenabízí, takže hledám jinou cestu, jak tuto funkci opět získat. Nějaké návrhy, nápady? Za každou pomoc budu velmi vděčná. :) Děkuji moc.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jelikož se jednalo o veřejnou produkci hudby, tak Facebook (zde Instagram) s tím měl dlouhodobé problémy od vlastníků autorských práv. Nakonec tuto funkci museli zrušit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]