Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
když jsem např. na youtube a chci si tam pustit nějaké video tak když dám play tak to trvá třeba minutu než se to vůbec pustí a když to video stopnu a pak zas pustím tak to trvá skoro stejnou dobu než se to pustí i když je to už "naloadované"... Z ničeho nic ze dne na den to takhle začlo pomalu "načítat". Internet mi jinak běží v pořádku, stránky se načítají normálně jak mají, není to pomalé, ale ty videa prostě ze dne na den, jdou takhle nehorázně pomalu. Zkoušel sem jiný prohlížeč ale výsledek je stejný.
Díky
Dobrý den, já problém s YouTube nemám, tak je to u Vás v PC. Sice uvádíte, že jste už zkusil i jiný prohlížeč, ale neuvádíte, zda prohlížeče pravidelně čistíte (jejich mezipaměť a cookies). Mohl se aktualizovat nějaký doplněk prohlížeče a nyní zlobit, tak zkuste doplňky vypnout. Můžete i dočasně zcela vypnout antivir, jestli po aktualizaci není problém tam. Můžete PC restartovat a tím uvolníte (možná zaplněnou) RAM. Zdravím!
skylen - důležité je, že ten restart PC pomohl problém vyřešit. Zřejmě se něco "kouslo" v RAM a už je to zase dobré - nepátrejte a užívejte si videa (případně zase restartujte PC).
skylen - já myslím, že to byla náhoda (když to dříve bez problémů fungovalo). Prostě stává se to, že je v RAM nějaký "nepořádek" a musí se vyčistit. A jinak nemáte zač.
Zdravím,
tak zkusil sem vše až nad restart a nic nešlo, ale po restartu se to teď už načítá normálně tak jak má. Každopádně uvidím jestli to půjde i nadále a jeslti se to zas nezpomalí, protože jestliže ano, tak bude problém asi někde jinde. Ale nemám tušení co by mi to PC "zatěžovalo", jelikož sem ani nic nedělal, nepouštěl nic.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.