Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Připojení telefonu

Od: pepin* odpovědí: 5 změna:

Dostal jsem z Rakouska nový telefoní přístroj Siemens optiPoint 500 advance. Myslel jsem, že bude stačit pouze zapojit do funkční telefoní přípojky po starém přístroji. Prosím o radu, bude-li možné nový přístroj použít a co budu muset proto udělat. Jsem důchodce a nerad bych zbytečně platil cestu mechanika. Děkuji za radu, s pozdravem Hořejší Josef.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den. Pokud nemáte manuál, tak tady je odkaz. Přístroj neznám, ale je tam zabezpečovací uzamykací systém. Nevím jestli to není z výroby nastaveno jako uzamčené- já si to nemyslím, ale přesto zkuste křížek a 66.

doplněno 03.04.19 13:08:

dto.cz/...

pepin*
hodnocení

V návodu jsem nenašel jak postupovat při zapojení. Na Vaše doporučení křížek a 66 se nic nedělo.Při zapojení přístroje se rosvítí všechny kontrolky a nic víc se neděje.

hodnocení

0x

Je to digitální telefonní přístroj, čili musíte mít zřízenou digitální nikoliv analogovou linku...

Operátor možná má digitální ústřednu, ale pokud Vám doma funguje klasický analogový (starý typ) telefonu, tak máte linku analogovou a digitální telefon Vám na ní nebude fungovat.

pepin*
hodnocení

Na Praze 2 jsem u operátora O2, pevná linka s internetem, s již staršim tlačítkovym přístrojem, Prosím, co by jste doporučil. Děkuji s pozdravem Hořejší.

111®
hodnocení

0x

jedná se o systémový telefon k ústředně, používá se na její naprogramování a samozřejmě i telefonování přes tuto úszžednu. Jestli je pro digitální ústřednu, nemůže na pevné lince fungovat a to ani tehdy kdybste měl přípojku ISDN.
řešení zkuste vzít telefon a zajít na O2 co oni na to... jakou má koncovku do zásuvky a jak je zapojena?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]