Nejste přihlášen/a.
Dostal jsem z Rakouska nový telefoní přístroj Siemens optiPoint 500 advance. Myslel jsem, že bude stačit pouze zapojit do funkční telefoní přípojky po starém přístroji. Prosím o radu, bude-li možné nový přístroj použít a co budu muset proto udělat. Jsem důchodce a nerad bych zbytečně platil cestu mechanika. Děkuji za radu, s pozdravem Hořejší Josef.
Dobrý den. Pokud nemáte manuál, tak tady je odkaz. Přístroj neznám, ale je tam zabezpečovací uzamykací systém. Nevím jestli to není z výroby nastaveno jako uzamčené- já si to nemyslím, ale přesto zkuste křížek a 66.
Je to digitální telefonní přístroj, čili musíte mít zřízenou digitální nikoliv analogovou linku...
Operátor možná má digitální ústřednu, ale pokud Vám doma funguje klasický analogový (starý typ) telefonu, tak máte linku analogovou a digitální telefon Vám na ní nebude fungovat.
jedná se o systémový telefon k ústředně, používá se na její naprogramování a samozřejmě i telefonování přes tuto úszžednu. Jestli je pro digitální ústřednu, nemůže na pevné lince fungovat a to ani tehdy kdybste měl přípojku ISDN.
řešení zkuste vzít telefon a zajít na O2 co oni na to... jakou má koncovku do zásuvky a jak je zapojena?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.