Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vymazat číslo

Od: marus® odpovědí: 10 změna:

Prosím-jak se vymaže číslo když se napíše sms zdarma tak to číslo tam zústává uloženo i když sms odešla. Já je tam mám hodně a potřebuji je vymazat a nijak se mi to nedaří. Co udělat -poraďte. Děkuji-M

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobrý den. Pokud máte na mysli nějakou SMS bránu zdarma jako T- mobile, tak v tom okénku pro tel.čísla, když kliknete, tak se objeví ta, na která jste posílala SMS. Já najedu kurzorem na to které chci smazat, ono zmodrá (zčerná) a zmáčknu klávesu delete. Číslo zmizí a objeví se znovu, pokud na něj odešlu znovu SMS.

samosato*
hodnocení

0x

Odkud? Z čeho? Na takhle formulovaný dotaz se těžko hledá odpověď. Možná to půjde i gumou.

hodnocení

když napíšeš sms zadarmo- na počítačí a odešleš zprávu tak to číslo tam zústane. Guma nato nestačí haha.Proto se ptám jak se to číslo dá zrušit...

samosato*
"Na počítači" je pořád dost široký pojem. Třeba ve wordu většinou funguje tlačítko Delete.
hodnocení

Na delete to nefunguje aby se to čílo zrušilo vymazalo...

hodnocení

0x

co je to "SMS zdarma"?

hodnocení

Na počítači jse dá taky napsát sms zdarma-tam se ukáže tabulka píšete text a přidáte číslo odesílatele a to se tam pak uloží a nejde to číslo zrušit proto se ptám jak se to da zrušit to číslo co jsem to odesílala. Na vymyzání delete to nefunguje...

samosato*

A co to je to "TAM"?

Je to jak u tatarů, nemůžeš napsat v jakém programu nebo aplikaci to provádíš? Jak ti má někdo pomoci, když nenapíšeš nic.

Sorry, ale neznám žádný program nebo webovou stránku, které by se jmenovaly "TAM" !

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]