Nejste přihlášen/a.
Prosím-jak se vymaže číslo když se napíše sms zdarma tak to číslo tam zústává uloženo i když sms odešla. Já je tam mám hodně a potřebuji je vymazat a nijak se mi to nedaří. Co udělat -poraďte. Děkuji-M
Dobrý den. Pokud máte na mysli nějakou SMS bránu zdarma jako T- mobile, tak v tom okénku pro tel.čísla, když kliknete, tak se objeví ta, na která jste posílala SMS. Já najedu kurzorem na to které chci smazat, ono zmodrá (zčerná) a zmáčknu klávesu delete. Číslo zmizí a objeví se znovu, pokud na něj odešlu znovu SMS.
Na počítači jse dá taky napsát sms zdarma-tam se ukáže tabulka píšete text a přidáte číslo odesílatele a to se tam pak uloží a nejde to číslo zrušit proto se ptám jak se to da zrušit to číslo co jsem to odesílala. Na vymyzání delete to nefunguje...
Je to jak u tatarů, nemůžeš napsat v jakém programu nebo aplikaci to provádíš? Jak ti má někdo pomoci, když nenapíšeš nic.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.