Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Existuje apka pro lokaci fotky do mobilu?

Od: harik odpovědí: 11 změna:

dobrý den, není něco co by mi v mobilu ukázalo místo kde byla fotka pořízena? Foka má GPS, v počítači je to GEOsetter ale pro mobil jsem nic nenašel. Nemáte radu? děkuji

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ba*
hodnocení

2x
V detailech té fotky mám toto Google map
Existuje apka pro lokaci fotky do mobilu?
harik
hodnocení

asi dělám něco špatně, ve founu v detailech se ukáže adresa ale nemá značky - nevím co to je, protože souřadnice GPS fotka má, v pc v programu Geosetter to funguje.

edudant
hodnocení

2x
Je jich víc, já používám aplikaci A+Galerie. Tam zobrazit fotografii, dále informace a dole klepnout na ikonku co vypadá jako obrácená kapka. Na mapě se pak zobrazí, kde byla fotografie pořízena.
harik
hodnocení

nějak se mi nedaří najít tuto apku A+galerie, kde se dá stáhnout?

ba*
hodnocení

2x
Google play,tam je
harik
hodnocení

díky, funguje ale až po potvrzení něčeho v angličtině, nevím co to bylo.

už to funguje i v detailech :)

hodnocení

0x
Nedávno jsem to měl otevřené, umí to přímo google. Jen si vzpomenout na appku...

ba*
hodnocení

0x
Otevřít fotoaparát pak nastavení pak zaškrtnout značka polohy
Existuje apka pro lokaci fotky do mobilu? #2
harik
hodnocení

u fotky záznam GPS mám, jde mi o ukázání polohy odpovídající uložené GPS na mapě, ať už Googlemap anebo mapy.cz, dle možnosti offline. Aplikace Fotky od google něco nabízí ale předpoklad je úložiště, což nechci

hodnocení

0x

Fotky zálohuji na Google Fotky a tam se to krásně zobrazí se vším všudy.

Existuje apka pro lokaci fotky do mobilu? #3
harik
hodnocení

cloud nemám a nechci.. to mi nutí i appka fotky na googlu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]