Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samsung SMART TV: nahrávání z HDMI na USB dis

Od: licitan odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, mám televizi Samsung UE40Fxxx a potřeboval bych poradit, jak nahrávat z HDMI zdroje (například když připojím HDMI kameru) na USB disk (který připojím do USB portu televize).

Televize umí samozřejmě umí připojit HDMI vstup a také Televize umí samozřejmě umí nahrávat obraz z DVB-T vysílání na USB.

Avšak když dám Source: HDMI a stisknu tlačítko červené, píse to Není k dispozici. Kde je chyba? Nebo prostě tuhle funkci neumí? Pomohl by tomu alternativí firmware samygo nebo root?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rv*
hodnocení

0x

Nahrávání z HDMI zdroje nejde. Teda jde, ale vyžaduje to speciální (poměrně) drahý hardware, který zachytává a ukládá HDMI data startech.com/.... Nejde to z důvodu ochrany filmů, které jsou třeba kódované a takto byste si je rozkódoval a uložil.

licitan
hodnocení

A to je další věc, jak dekódovat nahraný záznamy na HDD? (z TV vysílání, to jde, jak jsem psal) mám tam soubory mdb, mta, srf, cip, ss . Na internetu jsem hledal a musí se dekodovat programem drmdecrypt nebo destroi. Já to zkoušel přes destroi, ale výsledný soubor (není identický) také není čitelný.

rv*

To, co nahraje televize je úmyslně zakódované tak, aby to přehrála jenom ta samá televize. Takže nahrávat přes Set Top Box, protože ty to ukládají téměř vždy nekódovaně.

hodnocení

0x

Stáhni si nahrávku z kamery do PC a ulož na Flešku v USB. Na to nepotřebuješ televizi.

licitan
hodnocení

Tak aspoň nahrávání z analogového vstupu. To by šlo?

Z toho tvého povídání není úplně jasné o co přesně jde, ale pokud chceš nahrávat něco z televizního vysílání, připoj do počítače televizní kartu ( připojíš pak koax od antény) a je to bez problému. Mám na anténní zásuvce zozbočovač. Pak už si s tím můžeš dělat co potřebuješ.

Používám toto.

111®
hodnocení

0x

mám tako Evolveo ale mě lépe vyhovuje toto

licitan
hodnocení

Já ale žádný tuner nechci, na žádné televizní kanály nečumím. Ani žádnou kameru nemám. Mám pouze obraz z HDMI nabo component-video nebo kompozit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]