Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak přetáhnout video z kamery do PC

Od: petad odpovědí: 4 změna:

zdravím. mám jíž 15 let starou kameru Sony DCR TRV 285 a vůbec si nevím rady, jak přetáhnout video do počítače. mám od toho CD který když dám do přehrávače do počítače tak mi to ukáže abych se obrátil na poskytovatele Sony, nebo mám v PC jeden vstup pro který je přesně toto uděláno ale to taky nejde když to chci dát do movie makeru a ani do jiného programu. na Windows XP mi to šlo ale teď na windows 8.1 mi to nejde. jinak na CD je napsáno Sony Picture Package.

děkuji za každou pomoc

Jak přetáhnout video z kamery do PC

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Skoro bych se vsadil, že na pc nemáš firewire port. Usb neslouží k přenosu videa.
petad
hodnocení

není to USB. je to takový divný port ale nevím jak se jmenuje

hodnocení

0x

Pokud tam máte tenhke konektor, potřebujete v PC desku "FireVire" s příslušným portem a nějaký program, který s tím umí pracovat (např. Studio od Pinacle). Přes USB to nejde.

Jak přetáhnout video z kamery do PC #2

hodnocení

0x

Ten port se jmenuje IEEE 1394, pokud jej na počítači nemáš, potřebuješ do PC kartu, tzv. řadič a soft, který ti to vycucne, jak píše magdon. Pinnacle je placený.

A opravdu myslíš, že software na CD, který je ke kameře, ti bude fungovat, když vyšel v době, kde na něj byly tyto dnes úsměvné systémové požadavky? Navíc to rozlišení bude na jakékoli televizi větší než 10" příšerný...

OS: Microsoft Windows 98, Windows 98SE, Windows 2000 Professional, Windows Millennium Edition, Windows XP Home Edition nebo Windows XP Professional

. Procesor: Intel Pentium III 500 MHz nebo

rychlejší (doporučuje se 800 MHz nebo

rychlejší)
(pro použití aplikace ImageMixer VCD2
se doporučuje procesor Intel Pentium III
800 MHz nebo rychlejší)
. Zvukový systém: 16bitová stereofonní
zvuková karta a stereofonní reproduktory
. Pamět’: 64 MB nebo více
. Pevný disk: Volné místo nutné pro
instalaci: 500 MB nebo více
Doporučené volné místo na pevném disku:
6 GB nebo více (záleží na velikosti
zpracovávaných obrazových souborů)
. Obrazovka:Videokarta 4 MB VRAM,

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]