Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Systém nenajde Thunderbird v PC?

Od: misa503® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den.

Chtěl jsem si přeposlat z archivu v PC nějaký email přes TH, ale ukazuje mi to, že klient TH není v PC.

Mám win 10. Mozilla.

Asi je někde TH zakázaný, když mi nově přeinstalovali celý PC. Dříve mi přeposílání e-mailů z archivů běžně šlo.

TH v PC běžně používám, tak nechápu, proč jej sysstém nenajde.

Děkuji za případné rady.

Systém nenajde Thunderbird v PC?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Chybová hláška je od programu MailStore Home ... tu aplikaci neznám, ale dle popisu na netu je to nějaký software pro zálohování pošty - takže to není chyba Thunderbirdu ani systému, ale nějakého dalšího programu, co jste si nainstaloval. Osobně to vidím na problém v kompatibilitě těchto dvou programů. Thunderbird vydal v posledních dnech spoustu aktualizací, protože měl problémy (poslední 60.6.1 před dvěma dny) a Mailstore na to asi ještě nezareagoval. Nebo máte nějakou prastarou verzi. Zkuste si zaktualizovat oba programy (Thunderbird -> tri vodorovné čárky -> Nápověda -> o aplikaci -> počkat než se to samo zaktualizuje)

hodnocení

Zkusím. Co píšete bude asi ono.

hodnocení

Moc a moc díky. Přes nápovědu TH jsem se dostal k nejnovější verzi, kterou jsem si stáhnul.

Předtím jsem sice také stáhnul nějaké jiné verze než jsem měl-nešlo ale i tak dále přeposílat emaily z MailStore Home-

prostě nebyla to aktuální nová verze pro můj PC.

Nyní mám TH 60.6.1 - dokonce i česky - a emaily z MailStore Home již přeposílat jdou. Tak mám radost za váš dobrý nápad.

Děkuji moc.

111®
hodnocení

0x

TH není součástí W10, si ho nainstaluj...čeče ty nemít net tak nevím co by jsi dělal...

hodnocení

To vím, že není součástí PC.

Také píší : TH v PC běžně používám, tak nechápu, proč jej sysstém nenajde.

Tak jasněji. TH v PC nainstalovaný mám a běžně přes něj přijímámn i odesílám poštu.

Jenom mě zajímá, proč z archívu nemůžu nyní přeposílat zprávy, když dříve mi to v pohodě šlo.

111®
hodnocení

0x

když ho používáš, musí ho sytém vidět, jinak by nešel používat...
A pokud je problém jen v odesílání z archivu, tak to opravdu netuším...třeba se TH po aktualizaci rozmyslel, že to dělat už nebude..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]