Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Propojit tablet s tv

Od: popelka® odpovědí: 16 změna:
Dobrý den mam dotaz jde propojit tablet Lenovo Tab 2a10 s tv pomocí kabelu micro usb a hdmi?Děkuju.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nejde.

I tablet by musel mít HDMI konektor.

Dá se to řešit přez neco takového.
multimedialni-centra.heur/...

Chromecast se zapojí přez HDMI do televize a mobil se bezdrátově spáruje s Chromecastem.

olinl
hodnocení

1x

Na tabletu (všeobecně Android, určitě od verze 5) když přejedeš prstem od zhora dolů, sjede ti nabídka na nastavení podsvětlení, zapnutí Wi-Fi, bluetooth, režim letadlo, automatické otáčení, poloha, budík, zvukové profily, režim spánku a odesílání obrazovky. Pokud máš WiFi router a připojíš se k němu televizí(ta musí mít také vestavěnou WiFi) i tabletem, je možné po klepnutí na ikonu ODESÍLÁNÍ OBRAZOVKY se k TV připojit-tedy obraz a zvuk. Přes USB na HDMI se vyrábí toto: vigoshop.cz/... , je tam i video.

Vidíte, člověk se pořád učí. Máte bod.

hodnocení

Koupil jsem si redukci micro usb s HDMI a propojil jsem tablet s TV a nefunguje co s tím?

olinl

popelka-přidej sem něco bližšího o té USB/HDMI redukci, určitě k tomu je nějaký návod jak to používat.

Popelka - na tom odkaze je seznam podporovaných přístrojů. To Vaše Lenovo tam jaksi není...
hodnocení

HDTV adaptér,interface 5pin mohl,video 1080hd

Nerozumím. Váš tablet prostě video výstup nemá, takže vám to ani s jakkoliv úžasnou redukcí fungovat nebude.

mikihans: mrkněte do odkazu výše, ani já to nevěděl, ale jde to.

Pokud to tablet nepodporuje, což většina nepodporuje, tak to nejde a můžete mít kabel jaký chcete. To už je mnohem větší šance na sdílení obrazovky přes WiFi, což umí dnes snad každý telefon i tablet.

hodnocení

0x

Pokud by televize byla na bázi Androidu a pracovala na stejné doácí wifině, stačí prográmek Cetus Play.

hodnocení

Prosím jak poznam že televize je na bázi Androidu?

Dejte sem přesné označení TV.

hodnocení

TV je Samsung UE40EH5300

Nevím jak teď. Ale před asi třemi lety, když jsem kupoval novou televizi, chodili na Androidu jen Philips a Sony.

Takže si myslím, že to nemá Android.

Ten Samsung na android nevypadá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]