Nejste přihlášen/a.
V mém notebooku HP ProBook 450 G1 nejde cca 14 dní aktualizovat Windows 10, stálé hlásí nešlo dokončit a provádí se návrat do původního stavu. Kdo poradí?
ottosch
Zkuste zastavit službu windows update, smazat adresář s natahanýma aktualizema a službu opět zapnout a nechat windows znova stáhnout aktualizace.
Start -> napsat cmd -> kliknout na něj prav.tlač.myši -> spustit jako správce -> napsat příkaz net stop wuauserv
Smazat adresář c: windows : SoftwareDistribution (stačí i přejmenovat, ale fakt nebude třeba, vytvoří se totiž znova)
Start -> napsat cmd -> kliknout na něj prav.tlač.myši -> spustit jako správce -> napsat příkaz net start wuauserv
Spustit aktualizace
Zkuste na dobu aktualizace vypnout Windows Defender.Mám HP Pavilion g6 a bez vypnutého Defendru mi taky nešli nainstalovat aktualizace.Na Aceru ani Dellu nikdy nebyl problém.Ale udělal jsem to jednou na začátku a to je už nějaký ten ,,pátek,, a od té doby jsem aktualizace nedělal a funguji taky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.