Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
problém je takový že při instalci se nevytvoří ikona a hra potom nejde ani spusti. Jde spustit pouze jenom když vypnu Windows Defender a pro upřesnění všechny hry mám povolené aby je WD neblokoval a tedy nevím co to způsobuje.
Má Váš uživatelský profil na PC dostatečně vysoké oprávnění, aby mohl instalovat programy/hry?
Nehrál si někdo s nastavením? STEAM se při instalaci ptá, zda umístit ikonu na plochu. I když není ikona na ploše, lze pustit přes klienta. Nainstaluje se hra vůbec? Vidíte ji v adresářové struktuře?
Je počítač dostatečně výkonný, aby ty hry zvládl?
A nemůže to být třeba nějakým updatem Win10? Protože se tohle dřív nedělo a vše je tak jak má být.
Nemyslím si to...
Update na build 17763.348 údajně způsobuje zpomalení při hrách, ale nikde jsem nečetl, že by je znemožňovala.
Mám doma build 17763.379 a žádné problémy jsem nezaznamenal, ani předtím ne.
Tak nevím co to může způsobovat ,ale vypozoroval jsem že se tak děje jenom u her které je třeba spustit přes Steam nebo Origin a to asi není nahoda či?
No a jste do těch služeb přihlášený? Pokud se nepletu, tak hry nejdou spustit bez toho, aby byl uživatel přihlášený do příslušného herního klienta.
Jistě že ano ,ale zjistil jsem že třeba EpicGameStore takovýhle problém nemá- nemusím vypínat WindowsDefender abych hru spustil a navíc to dělá jen u určitých hrách například na Steamu když chci hrát ETS2 (Euro Truck Simulator 2) ,tak WD ypnout musím a když hci hrát třeba CSGO tak nemusím.
To je dost zvláštní... Na Steamu mám celkem rozsáhlou sbírku, ale nikdy jsem kvůli žádné hře nemusel vypínat Windows Defender. To je přece nesmysl... Ten pes bude zakopaný jinde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.