Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Video converter premium

Od: kristo odpovědí: 5 změna:

Dobrý den. Nainstaloval jsem si video converter premium. Ale program není v českém jazyku. Dále je placený. Program taky změní do jineho formátu. Poslal jsem si s dokumentu do emailu krátké video a ukázalo mi to kolik mužu přidat videi. Video jsem si z emailu poslal na plochu a přehrál. Jenomže další videa stejného formátu do jiného emailu mi to dále neumožnilo. Jak opravit případně jiný vhodný program? Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
1. Video se mailem neposílá - je příliš velké. 2. Programy pro konverzi jsou i zdarma a vždy je nutno nastavit výstupní formát, což jsi evidentně neudělal. Obávám se, že takto obecně Ti vzhledem k evidentní počítačové negramotnosti moc neporadíme.

hodnocení

0x
Dále doplním, že nezáleží na formátu videa, ale na velikosti souboru. A e-mail opravdu není určen k posílání velkých příloh.
Vložte video na leteckaposta.cz/... (max. 160 MB), nebo třeba na https://uloz.to/ (pomalejší stahování, ale maximální velikost souboru mnohem větší) a pošlete e-mailem jen odkaz na soubor.
pi*

hodnocení

0x
Nějak přesně nerozumím o co ti jde.
Video se e-mailem neposílá, to ti už řekli a trochu mě uniká ta konverze videa.
Na pouhou konverzi bohatě stačí program Format Factory. Je zdarma a v češtině.

hodnocení

0x

Proč instaluješ placený program v angličtině, když pro stejný účel existuje řada programů zdarma a česky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]