Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Změna jasu monitoru

Od: 1jana® odpovědí: 7 změna:

Zdravím,

na noteboku Lenovo 310 se mi změnil jas obrazovky. Připojeno na síť, baterie plně nabitá, ztmavlo pozadí, není už bílé ale šedomodré.

Tatáž situace nastala včera ráno, večer bylo vše v pořádku a dnes opět ... co s tím? Tmavnutí pokračuje.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokusit se v nastavení grafické karty. Jinak servis, spíš to vypadá na závadu. U Lenova mne to nepřekvapuje.

hodnocení

0x

Pokud máte zapnutý režim klávesových zkratek, pak zvýšení jasu F12, snížení F11. Pokud je režim vypnutý, pak dohromady s klávesou Fn...Není zapnutý automatický jas? Pokud tam tato možnost je...jinak problém s obvody podsvícení...

hodnocení

Záhadně se samo zlepšilo, na zvýšení a snížení jasu nereagovalo :)

kelt
hodnocení

0x

Napadá mě zda se Vám večer nezapíná automaticky Noční Osvětlení, a ráno automaticky pak vypíná, z důvodu omezení modrého světla na oči. Ale noční barva jde do červena podle intenzity nastavení.

hodnocení

Noční osvětlení je vypnuto.

hodnocení

0x

Mám chápat, že na baterii je jas OK?

hodnocení

Před vznikem problému byl rozdíl v jasu značný. Bez připojení do sítě, jen na baterii byl jas menší.

Po třech dnech se situace záhadně zlepšila. Je jedno zda je zapojeno na síť nebo jen baterii, úroveň jasu je stejná. Menší než dřív, ale dostatečná. Uvidíme ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]