Nejste přihlášen/a.
Kde najdu nebo jak zapnout zobrazení horní lišty v office 2016 u souborů PDF. - tak jak je to excelu nebo wordu.
V 07 to bylo zobrazeno..
Nerozumím ... word a excel JE office ... tak jaképak "tak jako v excelu nebo wordu" Office je přeci souhrnný název pro word, excel, outlook, powerpoint, atd... a lišta se zobrazuje všude stejně. Pokud není přichycena, stačí kliknout na jakoukoliv záložku a na objevivší liště stisknout na malinký špendlík vpravo dole viz obr.
PDF se standartně otvírá programy od firmy ADOBE ... bud Adobe Reader, nebo plnohodnotný Adobe Acrobat. Dá se otvírat i programy třetích stran, např Foxit reader a nebo právě MS Wordem... ale zde se to otevře v chráněném zobrazení o čemž jste upozorněn lištou. Nepředpokládám, že byste onu lištu přehlédl, když je přesně tam, kde má být horní lišta.
Vše je v pořádku.
Měl jsem na mysli horní lištu kde je soubor, úpravy , zobrazení a pod. dříve jsem to tam měl a nyní u Win10 ne ale nevšiml jsem si, že se mi soubor neotvírá v Adobe, ale v microsoft edge a tam ta horní lišta není.
Stačilo změnit v jakém programu se má soubor pdf otevírat.
Nevšiml jsem si toho hned - jo holt nikdo není dokonalý.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.