Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je tento počítač dobrý?

Od: rastow odpovědí: 7 změna:

czc.cz/...

Zdravím, chtěl bych si pořídit výkonný herní počítač v cenové relaci mezi 25-30 tisíc a ze všech různých nabídek se mi líbí tady tento nejlépe. V hardwarových nárocích na hry se moc nevyznám, tak proto bych se chtěl zeptat jestli bych na tomhle PC rozjel nejnovější hry na nejvyšší detaily. Děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

HAL-3000 už pár let nemusím.

Nech si PC sestavit podle svých požadavků, rádi ti to udělají na pc-help.cz. Určitě bude mít lepší parametry a bude levnější.

hodnocení

0x
Záleží v jakém rozlišení. Ve 4k ani náhodou nestačí, ve FullHD některé hry ano a některé jiné ne příliš plynule.

Člověk, který si kupuje mašinu za 25 - 30 tisíců velmi pravděpodobně nebude mít doma 4K monitor v ceně poloviny celé sestavy.

4k monitor se dá pořídit už od 6k CZK na bazosi i levněji. Nehledě, že doteď mohl mít nevýkonný PC + 4k monitor a teď jen hledá výkonnější variantu PC. To člověk ze zadání prostě nevyčte. ;)

rastow
hodnocení

Mám monitor s rozlišením 1920x1080, jde mi spíše o to abych rozjel bez problému nejnovější hry, nejsem náročný, takže nepotřebuju mít 60fps u všeho, spíše mi jde o to abych nemusel ty hry hrát na nízké detaily.

asimo
hodnocení

0x
Jak zde bylo řečeno dřív, nechej si počítač sestrojit, kupovat předem sestavenou sestavu není optimální. Třeba i na czc je spousta lidí, co je ochotná poradit a tomu si tam počítač můžeš nechat rovnou sestavit.
Jinak mluvím z vlastní zkušenosti, o radu jsem tam žádal mnohokrát a vždy mi tam poradili správně. ;)

hodnocení

0x

vypište si jednotlivé komponenty a nahažte si je na stejném webu do seznamu... schválně, jestli se dostanete k této částce... bych řekl, že tak o 5 tis levněji...

za mne - příliž drahé za "značku"hal3000

Zeptal jsem se na bližší info bráchy, co ten náš PC poskládaný za cca. 16000,- zvládne - CSGO na monitoru FULLHD 350 FPS. Jsem už otravný- ale mrkněte se ZDE

Přitom se dá sehnat ještě levněji - po výprodejích a akcích

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]