Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hra VR Kanojo

Od: galapetr® odpovědí: 5 změna:

Ahoj chtěl jsem vyzkoušet hru VR Kanojo ale ani zaboha hra nejde pustit. Šlo vám to někomu?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nemám VR, takže vlastní zkušeností neposloužím... Nemluvě o tom, že 46 éček bych za to nedal.

Nicméně (i v souvislosti s cenou) vyvstává jedna otázka: Máte zakoupený originál hry?

Máte dostatečně výkonný PC? Na STEAMu je možné stáhnout benchmark této hry a zjistit, jestli Vám vůbec poběží...

store.steampowered.com/...

hodnocení

Právě to chci vyzkoušet než do toho investovat...PC výkonný je dostatečně...Ve STEAMu když dám instalaci hry vyběhne na mě to co je na obrázku...Stažená zkušební free verze hru taky nespustí

Hra VR Kanojo

No a vlastníte některý z podporovaných HMD, tedy headsetů? Máte doma Oculus Rift, HTC Vive nebo Windows Mixed Reality? Pokud ne, tak se ta hra prostě nepustí.

steamcommunity.com/...

hodnocení

hm tak to nemám a je to strašně drahé

No tak v tom případě je to jasné...

Ostatně mi uniká proč chcete hrát hru pro virtuální realitu bez brýlí, které VR zprostředkují...

Ani nevím zda je to vůbec možné... nejspíš ne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]