Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde smazat

Od: edvarddd odpovědí: 10 změna:

Dobry den chtěl bych smata tuhle složku ale nejde mi to a já moc dobře vím že tam je uplně nepotřebna a bere to místo

Nejde smazat

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Vraťte se zpět, klikněte pravým tlačítkem na disk C:, dejte vlastnosti, vyčištění disku, odklepněte dole "vyčistit systémové soubory" a po výpočtu v následujícím okně by měla být k zaškrtnutí možnost "přechozí verze systému windows" (nebo tak nějak, z hlavy si přesně nepamatuju). Tím se této složky zbavíte.

edvarddd
15.03.19 15:03
hodnocení

Děkuji

edvarddd
hodnocení

34gb pryč z SSD :) mockrát děkuji

Nejde smazat #2

Rádo se stalo. Tohle jsem řešil taky u firemního tabletonoťasu... 64GB SSD a z toho přes 20GB zabíralo tohle...

hodnocení

2x

To je systémová složka, ta smazat nepůjde (jednoduše). Vymažte její obsah a místo zabírat nebude.

edvarddd
hodnocení

Děkuji též

hodnocení

0x

Jde to. U složky musíš ve vlastnostech povolit v zabezpečení úplný řízení. Jako admin.

Nesmysl. Mikihans to sdělil perfektně.

Reagoval sem na komentář přede mnou, každá složka jde smazat, i systémová.

hodnocení

0x

JAsná odpověď už byla, já jen dodám, že kdyby jsi počkal tuším 30 dní tak by se ti uvolnilo to místo taky- nezůstává tam navždy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]