Nejste přihlášen/a.
Prosím o názor na PC sestavu na hry pro sousedovic vnuka hráče,zda by jste něco měnili atd.Grafic.kartu,že má už koupenou.Každá rada dobrá.Dík a hezký den. czc.cz/...
Grafic.kartu doplnim odpoledne.Věk 18.let -hry hraje nejnovější rezervuje si je ještě před vydáním do prodeje.Zeptám se a vše doplním.
Ma Grafic kartu GeForce 1060 6GB a do budoucna chce koupit kartu 2080 TI
ano m.2 disk je rychlejší, ale evidentně jej z nějakého důvodu nedal...a na bednu přijde sám..chce to mít asi na chlubení se...
Ja osobně mám také OS Win10 PRO.levnou.Soused mi řekl,že pokud PC bude sestavováno komplet v obchodě kde bude záruka na celé PC.a kdyby bylo tam sestaveno třeba bez OS Win 10 a bez licenčního štítku který musí byt nalepen na tomto PC.Tak když něco z PC tak by byl asi problém v servisu při opravě.Proto chce doklad fakturu na celé sestavované PC kde bude uvedený i OS Win10.Možná se plete a PC by servis klidně opravil vadu i přeinstaloval OS s levnou licenci druhotnou z bazaru s tou takzvanou fakturou.Jinak jsou to jeho Kč tak když to tak chce.Já jsem chtěl jenom vědět zda vyběr komponentu nebude v PC dělat v něčem problém.Jinák zatím dík všem co odpověděli k věci a třeba by uvedli náhradu komponentu stejných parametru,kvality a levnějších atd.Hezký večer
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.