Nejste přihlášen/a.
dobrý den
mám ve stěně datovou zásuvku se dvěma zdiřky, bohužel kdysi sem tam natahl pouze jeden kablik, takže jedna zdířka je prázdná. Takže z toho mi jde kablik do routru. Ja bych ale potřeboval taky odsud dostat ještě internet do TV přijimače. Jak to udělat? Stačí přepojit TV přijimač s routrem? nebo tam dát rozdvojku, a z ní do routru a do TV přijimače? nebo jak na to? Děkuji
když najedu nad ikonu wifi, tak mi ukáže rychlost: 54,0 Mb/s
chápu to, že stačilo by ten drát co jde stěnou do té datové zásuvky rozdvojit, a 4 drátky dát do jedné zdířky a 4 do druhé? nebo asi sem to nepochopil...
Router sám o sobě má min 4 další porty a funguje jako "rozbočovač...takže kabel ze zdi do routeru (wan- modrý) a pak z LAN (žlutý) kam chceš..a jinak to, co jsi poslal v odkazu ten rozbočovač, funguje tak, že potřebuješ 2 kusy..kdy na začátku ze 2 kabelů uděláš 1 a na konci z toho jednoho zase 2
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.