Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Program skenování

Od: emilka12* odpovědí: 13 změna:

Dobry den.Poradíte mě prosím dobry program na skenování a zsarma?Děkuji

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Jaký program na skenování? To je snad součástí skeneru...Nebo potřebujete něco speciálního?

doplněno 14.03.19 16:53:

Trochu se nám rozepište...Jaký máte přesně scaner? Pokud balení neobsahuje základní skenovací software, tak to je první skener u kterého to není, asi nějaká novinka.

hodnocení

3x

Zde stáhnou a nainstalovat. Jak už radili předchůdci. ;)

support.hp.com/...

hodnocení

2x

Mám stejný problém, dostali jsme Fujitsu fi- 6130 bez softwaru. Ve Skenování ve Windows nejde skenovat oboustraně, ani do PDF.

hm*

Teda já být tebou, tak z tvého uvedeného odkazu pokračuju na "fi Series Support Site" (tlačítko vpravo nahoře) a normálně bych zkusil nějaký z nabízených programů.

To je skener od staré DDT stanice, ale bez SW ho můžu akorát vyhodit.

hodnocení

2x

A jak se to povede, že člověk koupí zařízení bez software. To je trochu riziko ne?

emilka*

Mám cd na nainstalování jenže notebok odmítá instalaci

hodnocení

2x

Je otázkou, co vlastně autor otázky potřebuje. Zda ovladač skeneru (tj. nižší úroveň), nebo skenovací program (tj. vyšší úroveň). Dost často to bývá oddělené a bývá problém, že starší ovladače někdy nepodporují nové operační systémy. Taky jsem před lety zdědil od kolegy skener, protože on přešel na Win7 dříve než já. Byl to jistý HP, typ už nevím. Zkoušel jsem ten ovladač nahradit nebo najít něco podobného - ale nepovedlo se. Resp. našel jsem, kterási firma nabízela fungující ovladač pro tento skener - ale za dost velkou částku.

Naproti tomu skenovací program je dost často univerzální a přes standartizovaný protokol dokáže ovládat různé skenery, které podporují ten samý protokol.

emilka12*
hodnocení

nemám to součást skeneru

emilka12*
hodnocení

Je to kopírka -Samsung m2070

hm*

První odkaz vyhledávače vedl na samsungdrivers.net/... . Jejich nabízený ovladač nefunguje?

A máte nainstalovány všechny drivery? Je tam i software OCR pro skenování...a driver pro skenování.

support.hp.com/...

emilka*
hodnocení

0x

děkuji všem.Moc jste mě pomohli

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]