Nejste přihlášen/a.
pokouším se přeinstalovat XPčka ale nejde spustit boot instalace-už jsem to několikrát dělal-nastavení zavádění z CD mam jsou tam dvě mechaniky nejde ani z jedné-objeví se jen uvodní modrá obrazovka instalace systému a nic
poradte.cz/...>img520. poradte.cz/...
ani ten spodní šedy proužek tam není
Na začátku taky musíš potvrdit, že chceš bootovat z CD, jinak to pojede dál z harddisku. A modrou obrazovkou myslíš co?
jasne to delam no že se to zasekne na te modre obrazovce instalace systému a dal to nejede vubc to nepusti tam jak zadavaš co chceš dělat...
Dobře, co to udělá, když se to nespustí? Zasekne se to nebo jak? Klávesnice ti jede? Není náhodou bezdrátová?
Pokud máte disketovou mechaniku a 6 prázdných(čistých) disket, můžete zkusit toto:
Stáhněte toto: microsoft.com/... , pokudmáte XP Pro nebo microsoft.com/... , to je pokud má XP PRO SP2.
Jestliže máte Win XP Home SP2, tak stahněte toto www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=15491f07-99f7-4a2d-983d-81c2137ff464&DisplayLang=cs
To pak spusťe(myslím že to lze i přes Dos), jinak zkuste avast! BART CD-vynikající věcička, tam by to také mělo jít.
Dále se řiďte podle pokynů instalace.
doplněno 12.01.09 15:15:Myslím tím instalační CD, zda máte Windows XP Professional, nebo Prof. se Service Packem 2(SP2), nebo Windows XP Home se Service Packem 2(SP2)
takže zatím jsem to nevyřešil
instalace XP se zastavví hned na uvodní obrazovce a nepustí k vyběru co dál dělat
chtěl jsem zkusit že bych to otestoval liveCD ubuntu-najede uvodní obrazovka ale ani spuštění z CD ani instalace nejde
jenom se mě podařilo spusti ultimate boot cd-v něm jsem naformatoval disk D kde byli XPčka C jsem nechal beze změn tam mam data.
pak jsem i v biosu dal defaultní nastavení(myslím že by to mělo byt tovární nastavení) ale instalace ne a ne rozjet,zkoušel jsem i jine CD mechaniky(mam2)jsou funkční
už nevím co dál - nenapadá něko něco-ty diskety nemam doma mechaniku na ně
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.