Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Připojení PC k TV

Od: marta* odpovědí: 3 změna:
Prosím o pomoc: Fungovalo mě propojení Pc s Tv a ted už to nefunguje. Nevím v čem to může být. Jestli skratem? Nastal mě v bytě totiž skrat a počítač se mi vypl. Od té doby to nefunguje. Počítači jinak vůbec nic není. Zkoušel jsem obnovení systému a nic. Nainstaloval znovu grafickou kartu ATI Radeon 9200 a nic. Ve vlastnostech plochy v nastavení se nechce aktivovat 2 sekundární monitor jako na druhou pracovní plochu (i jako jeho použití primárního monitoru) přez něhož mě to před tím šlo a hlásí mě,že není aktivní. Když ho aktivuji tak na Tv probliknou dva bílé pruhy a zas je černo. Jako by se to chtělo propojit a nic. Kabelem S-Video – SCART to taky není,protože ve vlastnostech primárního monitoru v obrazovkách povolím TV a tak mě to přez televizi funguje ale je to rozostřené,nekvalitní a nejde to nějak spravit a vyštelovat,tak aby se dalo dívat normálně na filmy. Tak to má snad každý. Vše mám ale správně zapojené. Hned od začátku se jak jsem Tv s Pc propojil tak to přezsekundární monitor fungovalo a teď prostě ne. Už jsem bezradný ani odborná pomoc z Pc mi nepomohla. Snad mi někdo poradíte. Díky moc

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

derek*
hodnocení

0x
zkusil si jinou bednu? nebo na bedne jiny zarizeni? jestli nejsou v pytli v(y)stupy ...
marta*
Skoušel jsem aji jinačí Tv a nefunguje to. Dělalo to ty stejný pruhy. K Tv jsem ale nic jinýho nepřipojoval.
derek*
kdyz si mluvil o tom zkratu tak by tu snad mohla byt realna sance vypaleni karty, i kdyz to se mi moc pravdepodobny nezda.
zkus polaborovat s driverama - novejsi, starsi, treba je problem tam.
no a jestli muzes lezt do compu, tak hod zrak na kartu, jestli neni nejak evidentne"odpalena".
jestli nic nepomuze, tak bych mazal na reklamacku (mas-li dosud zaruku, podle stari karty bys snad mohl mit).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]