Nejste přihlášen/a.
Mám možnost uplatnit slevu v prodejně s repasovanými notebooky a chtěl bych do toho po menším průzkumu na internetu jít. Obecně mi přijdou, že jsou osvědčené repasované Thinkpady, Latitudy a Elitebooky (vyvedte mě z omylu, pokud to tak není). Šel bych do tohohle Latitude https://www.terastore.cz/dell-latitude-e5570_d179606.html , protože mám Dell celkem rád, jestli je ale nějaké podobné Lenovo nebo HP s podobnými parametry (repasovaný), tak se nebráním. Chci si to ještě srovnat než do toho 100 % půjdu. Jinak jsem student, žádný hry na tom pařit nebudu, řekněme běžný nenáročný uživatel. Prosím tedy o pár dalších doporučení, budu rád za jakoukoli odpověď.
Vypadá to pěkně, jen ta kapacita SSD je dost malá. Při rozežranosti dnešních Windows bych raději viděl dvojnásobek.
Dobře a kolik bys doporučil SSD? terastore.cz/... je o tisíc dražší, ale má 256 GB, vyplatí se to ještě?
Jsi student... budeš NTB přenášet? Pokud ano, kup si menší uhlopříčku, ideálně 13,3 ... DELLy jsou i tak težké...
Doma to zapoj na velký monitor, nejschůdnější řešení. 15,6" je v praxi na přenášení velká, není to pohodlné, pronese se, většinou ani konstrukce s častým přenášením nepočítá a stejně je pořád příliš malá na vysedávání, člověk se pořád "krčí".. Krčit se dá chvíli ve škole, na schůzce, na poradě... v kanclu a doma je to nejlepší připojit na velký monitor ...
Thinkpady bych bohužel už nedoporučil, něco se asi změnilo, s těmi novějšími nemám ani trošku dobré zkušenosti...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.