Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak udělat vlastní aplikaci na téma GunCamera

Od: corpse odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, na tuhle otázku se ptám už po třetí a bez výsledků, Rád bych vytvořil aplikaci která sice už existuje ale chtěl bych jí udělat v 2d a né v 3d. Jmenuje se to Gun Camera, nebo FPS Camera, to je jedno. Nemůžu najít zprávný název a také jak to udělat, hledám už dlouho. Byl bych velice vděčný kdyby někdo kdo stím má zkušenosti nebo našel tutorial či návod na internetu, předem děkuji za odpověď. (ZDE JE INSPIRACE)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

No jestli to spíše není tím, že nikdo nepředpokládal, že dotazy dva roky staré budou ještě aktuální ... nebo tu mezi námi není žádný vývojář. Tak či onak bych asi nečekal dva roky na odpověď, ale napsal koment třeba k jednomu z těch videí a zeptal se v čem to programoval nebo šel rovnou na nějké programátorské či vývojářské fórum, které se přímo zabývá programováním her. Co jsem tak zagooglil, tak bych použil asi program Unity, který má na youtube miliony návodů a tutorialů a celkem mě zaujala video o rozšířené realitě a místo nudné nic nedělající "fake"pistole na "live"podkladu z kamery bych raději udělal střílečku s rozšířenou realitou a střílel "fake"předměty viz např

youtu.be/...

ale i záměna předmětů je super

anon*
hodnocení

2x

To je primitivní úkol, jakmile se naučíš s nějakým enginem (což je podmínka pokud to opravdu chceš napsat sám), můžeš zkusit třeba unity, CoronaSDK nebo to napsat přímo nativně ale v enginu to bude pravděpodobně o dost jednodušší

jakmile si osvojíš nějaký engine tak vše co potřebuješ je zjistit jak zobrazit na displeyi výstup z kamery, a před to dáš transparetní (průhlednou) fotku namířené zbraně, a po kliku přídáš zvuk výstřelu jakmile zvládneš tohle vše tak už nebude problém přidat nabíjení zbraně, výměnu zbraní atd..

Jj při tom googlení jsem přímo našel script na používání přední a zadní kamery ... to bylo vlastně první smysluplné video, co jsem našel na tazatelův dotaz a od toho jsem se odpíchl dál do té rozšířené reality...

hodnocení

0x

Já na těch záběrech teda nic 3D nevidím. Zkuste lépe popsat, jak přesně byste si to vaše "2D" představoval.

corpse
hodnocení

Dobře lépe to popíšu, to co je v tech záběrech tomu se říká 2d jelikož to jsou jenom obrázky třeba stažené z google a pak v tom nějakém programu udělány tak aby to byla aplikace či hra kterou popisuji.samozřejmě nevím v jakém programu ale 3d je třebo tohle

iz*
hodnocení

0x

Vlastní aplikaci jedině naprogramovat. Jinak to nebude vlastní aplikace.

corpse
hodnocení

Ale já nemůžu najít na internetu jak tohle na programovat, a proto potřebuji pomoc, (Nějaký video návod či návod v textu na nějaké stráncé? Kde mám začít když nemůžu najít návod.

pi*
hodnocení

0x

Názvy sw jsou třeba na en.wikipedia.org/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]