Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, na tuhle otázku se ptám už po třetí a bez výsledků, Rád bych vytvořil aplikaci která sice už existuje ale chtěl bych jí udělat v 2d a né v 3d. Jmenuje se to Gun Camera, nebo FPS Camera, to je jedno. Nemůžu najít zprávný název a také jak to udělat, hledám už dlouho. Byl bych velice vděčný kdyby někdo kdo stím má zkušenosti nebo našel tutorial či návod na internetu, předem děkuji za odpověď. (ZDE JE INSPIRACE)
No jestli to spíše není tím, že nikdo nepředpokládal, že dotazy dva roky staré budou ještě aktuální ... nebo tu mezi námi není žádný vývojář. Tak či onak bych asi nečekal dva roky na odpověď, ale napsal koment třeba k jednomu z těch videí a zeptal se v čem to programoval nebo šel rovnou na nějké programátorské či vývojářské fórum, které se přímo zabývá programováním her. Co jsem tak zagooglil, tak bych použil asi program Unity, který má na youtube miliony návodů a tutorialů a celkem mě zaujala video o rozšířené realitě a místo nudné nic nedělající "fake"pistole na "live"podkladu z kamery bych raději udělal střílečku s rozšířenou realitou a střílel "fake"předměty viz např
ale i záměna předmětů je super
To je primitivní úkol, jakmile se naučíš s nějakým enginem (což je podmínka pokud to opravdu chceš napsat sám), můžeš zkusit třeba unity, CoronaSDK nebo to napsat přímo nativně ale v enginu to bude pravděpodobně o dost jednodušší
jakmile si osvojíš nějaký engine tak vše co potřebuješ je zjistit jak zobrazit na displeyi výstup z kamery, a před to dáš transparetní (průhlednou) fotku namířené zbraně, a po kliku přídáš zvuk výstřelu jakmile zvládneš tohle vše tak už nebude problém přidat nabíjení zbraně, výměnu zbraní atd..
Já na těch záběrech teda nic 3D nevidím. Zkuste lépe popsat, jak přesně byste si to vaše "2D" představoval.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.