Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozdělení HDMI kabelu

Od: ooplo odpovědí: 7 změna:
Zdravím,
potřebuji protáhnout HDMI kabel zdí, tak si říkám že bych ho štípnul a protáhnul jen kabel bez konektoru. Lze kabel v pohodě spojit nebo by byla ztráta na kabelu velka, že by již nefungoval?
Máte zkušenosti? Dekuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Což o to, spojit jde, ale počítejte s asi dvaceti tenoučkými vodiči, některé páry budou kroucené a okolo pravděpodobně bude stínění...

Já bych radši vyvrtal větší díru *smich*

ooplo
11.03.19 20:04
hodnocení

Ok :D

lmgify
hodnocení

6x

Finta: koupíš kabel, který má na jednom konci microHDMI konektor a pak koupíš redukci microHDMI na HDMI.

ooplo
hodnocení

Super nápad! To je nejlepsi. Dik
erycymod

To jsem také u zákazníka zkoušel, ale poloměr ohybu konektoru je žádný, takže to funguje na rovné úseky a dostatečně velký husí krk. Ale je to někdy řešení. V mém případě nepomohlo.

erycymod
hodnocení

0x

Už jsem dělal pro zákazníka, který si zapoměl natáhnout širší husí krk od TV. U trochu kvalitnějšího kabelu jsem uštípl koncovku a pak naletoval novou. Není to velký problém.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]