Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neopr.vstup na mail

Od: pavelll odpovědí: 7 změna:

Zdravím,mám podezření na neoprávněný vstup na můj mail.Dá se to nějak ověřit?děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Změňte si přístupové heslo a nemusíte nic ověřovat.

pavelll
hodnocení

to je mě jasné,ale já bych chtěl zjistit kdo to byl.

garu1
hodnocení

0x

Pokud máš gmail nebo nějaký jiný vybraný mail, měl by ti přijít při každém přihlášení z jiného místa e-mail jestli jsi na tom zařízení opravdu byl.

pavelll
hodnocení

to nemám.klasika seznam

garu1

Myslím že ten to má taky, já ho též používám

iz*
hodnocení

0x

Čím je to podezření podloženo? Nemohl by to být jen pocit či omyl?

Podle mne to neověříte a pokud se někdo sám neprozradí, těžko se dozvíte, kdo to byl. Poradila bych změnit heslo a nedávat je nikomu k dispozici.

hodnocení

0x

Pokud se ten člověk sám nijakneprozradí, tak pravděpodobně nemáte šanci to zjistit.

I pokud by se Vám podařilo dostat k případně odeslané zprávě a stopoval IP adresu odesílatele, pravděpodobně se dostanete jen k městu útočníka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]