Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odstranit z nahraného videa zvuk?

Od: fanda® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den. Nahrávám video z fotoaparátu a někdy fouká silnější vítr, který zvukovou nahrávku zcela degraduje. Proto bych chtěl původní nahrávku zbavit zvukové stopy, abych získal jen obraz bez zvuku a zvuk v podobě písniček přidal dodatečně. Fotoaparát Canon 250 ukládá video jako typ souboru MOV.

Druhá možnost: Dále videosoubory zpracovávám v programu Windows Movie Maker verze 2012 (build 16.4.3528.0331) Více by mi vyhovovalo hromadně v tomto programu smazat původní zvukovou stopu ze všech souborů uložených na časové ose a pak přidat pomocí funkce: "přidat zvuk",nahrávku podle svých představ. Kompletně celý soubor se po dokončení ukládá do formátu H264

Poradí mi někdo, jak by se to dalo udělat?

kosobudy@seznam.cz

doplněno 04.03.19 15:09:

Používám operační systém W 10 64 bit v poslední dostupné aktualzaci.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

V movie makeru stáhnout u videostopy přes záložku Úpravy hlasitost na minimum a přidat svou audiostopu

tomas11*
hodnocení

4x

No však jste si odpověděl sám - u původního videa zvuk zeslabit na 0 , a pak přidat hudbu neb nový komentář , s hlasitostí lze pracovat. Zdar.

Yakub byl rychlejší.;) já to mezitím zkoušel.

hodnocení

Děkuji za obě odpovědi, již jsem vyzkoušel a výsledek je dokonalý. Problém je vyřešen. Otázku považuji za uzavřenou..

Fanda

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]