Nejste přihlášen/a.
Ahojky dnes jsem se koukl na steam a řekl jsi že jsi něco koupím ... zjistil jsem požadavky a všechno moje pc splňovalo jen jsem nerozuměl jednomu slovu : Memory: 512MB . prosím ví někdo co to je?
děkuji za odpovědi .
Pravděpodobně RAM (random acess memory). Je to paměť používaná pro výpočty procesoru, čím vyšší, tím více procesů zvládá zároveň a tím lépe může pracovat, je rozšiřitelná (do slotů na základní desce). Pokud má hra minimální požadavek 512MB RAM zvládne ji kdejaký i starší počítač, dnešní standard je zhruba 4GB.
doplněno 26.11.12 20:36:Svou si můžeš zjistit kliknutím na vlastnosti tohoto počítače, zobrazí se typ procesoru a výše RAM paměti. Grafický adaptér si zjistíš v upřesněných možnostech zobrazení (u win7 je to jinak než u XP, nevím co máš, takže je to zbytečné popisovat)
jj, přesně .. Memory ... rozumí se tím operační pamět pc ... už si nevybavím co bylo před DDR , tuším že jen hodnoty frekvencí... (míval jsem Durona 650 MHz) , Dneska jsou top moduly běžící ve slotu DDR III (oproti DDR se liší vyšší frekvencí obnovení zápisu dat, avšak i mnohem vyšší latencí-prodlevou- pamětového modulu) . Pravděpodobně máte DDR modul. Musel by jste zjisiti jaké frekvence podporuje vaše základní deska, a bud koupit pár pamětí co by běhaly na maxumu co deska dovolí, nebo zjistit si jaký typ, frekvence a časování je na vašem současném pamětovém modulu a přikoupit další ... U procesorů AMD je znát výrazné navýšení výkonu pokud jedou dva moduly v páru... INtel toto kdysi neměl... To zjištění můžete provést např. přes programy Everest či Sandra , nebo jim podobné...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.