Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypnutý monitor

Od: miguel* odpovědí: 5 změna:
Zdravím,v nastavení jsem nechtěně odkliknul promítání pouze druhé obrazovky.(Mám jen jednu,vím jsem blbec největší!)Tudíž monitor se vypnul,bedna běží.Když monitor zkusím ručně vypnout/zapnout,sám se zase vypne.Nevíte PROSÍM někdo jak z toho ven?Díky moc za odpověď.M.k

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Nejlepší je monitor odpojit kabel a zkusit ho potom znovu připojit... Řešil jsem to několikrát. A předpokládám, že když má karta dva výstupy, tak je to směřovaný na druhý výstup, tak monitor připoj na něj a obdobným způsobem vrať zobrazování na první...

hodnocení

1x

Přehodit kabel od monitoru na duhý výstupní konektor z video karty?

miguel*
hodnocení

Tak bohužel ani tohle nezabralo.Ukazuje to No signal!Detected!Když odpojím kabel,ukáže No cable.Tak nevím...

A zapnout do nouzového režimu jde?

miguel*
hodnocení

Dobrý,tak jsem kabely přeházel a monitor šlape.Děkuji všem za pomoc.M.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]