Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mazání historie

Od: ruda* odpovědí: 5 změna:

Dobrý večer. Mám windows 10. Nemužu vymazat celou historii. V pravo kliknu na ikonu a ta mne dovolí mazat za poslední hodinu kyž chci zakliknout celou historii vymazat tak mi nejde zakliknout a stále se mi vrací na zakliknutou pouze za poslední hodinu. Jak to opravit? Prosím o postup jak vymazat celou historii. Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

V jakém prohlížeči?

Jinak nějaký čistič, například Ccleaner, tohle umí taky. Jen pozor, ať si nesmažete historii či něco i tam, kde nechcete.

Takto například lze smazat ve Firefoxu komplet historii, cookies a cache, přitom ale nepřijdete o uložená hesla, záložky a nastavení.

Mazání historie
miro6
hodnocení

Prohlížeč Mozila Firefox.

a když to zkusíte udělat přes možnosti - soukromí a zabezpečení - historie prohlížení - vymazat historii, tak tam to taky nejde?

hodnocení

0x

Mám to samé jak Vy,po otevření historie jsou tam možnosti-vymazat vše.

hodnocení

0x

Přestaň koukat na péčko a nemusíš mazat historii.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]