Nejste přihlášen/a.
Dobry den-chci poradit,nekdy si chci stahnout porad atd.z archivu.Nato mam Free Rapid 0.9u4.ktery se akualizuje za nejakou dobu.Pokud mam zajem o stahnuti třeba AZ Kviz zasekava se obraz.Dela to i u jinych TV.programu.Mam VLC Player předposledni nebo posledni verzi,sem amater.Mam Win.7 32.Rychlost inter.je Dowloand 92.62 Uplod 9.23.Kde je prosim chyba.Dekuji moc za odpoved.
Tak dobre,omlouvam se když sem to psal.Psal sem taky ze sem laik.Ale přesto vase ripani vam odpovim.Myslel sem si že i kdybych stahnul video pres free rapid že se my to bude sekat.Ale naštesti my kamarad řekl velmi slušne že mam znižit kvlitu videa.To je vše,snad my odpustite ze nejsem profik.Moc vam dekuji.
Z dotazu rozumím jediné věci - zasekává se obraz při přehrávání pořadů z archivů TV.
Na přehrávání z archivu ČT jsem už před časem rezignovala, na to se většinou nedalo vůbec dívat. Ale poměrně slušně se přehrávalo z archivů Novy a Primy. Až do nedávné doby. Dostala jsem radu přejít z prohlížeče Firefox na prohlížeč Google Chrome. Od té doby se přehrávání pořadů těchto televizí neseká. Z archivu ČT jsem zatím nic přehrát nezkoušela.
Moje rada je velmi laická, ale třeba to pomůže i Vám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.