Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak to opravit?

Od: pepa0000 odpovědí: 5 změna:

Zdravím. Mám hru GTA San Andreas (Crack) a když ji chci zapnout tak mi to hlásí, že je potřeba verze Directx 9.0 (Mám 12.0). Ve funkcích Windows mi vyskakuje tato chybová hláška, když chci zapnout Legacy Components. Jak se té hlášky mohu zbavit? Scan v Příkazovém řádku nenaščl nic ( sfc/scannow). už nevím ...

Jak to opravit?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nejspíš vynikající ochrana výrobce. Kup si LEGAL a nebudeš mít problémy*smich*

doplněno 03.03.19 12:31:

Pokud máš "cracknutou" hru, vystavuješ se přesně problémům, které popisuješ. HW počítače (repas a další voloviny)na to nemají vliv*smich*

doplněno 03.03.19 13:39:

@pepa0000: "Čo bolo, bolo. Terazky som majorom!". Neznáš?

Uvědom si, že výrobci her taky nespí a snaží se crackům bránit za každou cenu!

pepa0000
hodnocení

Tomu nerozumím... :( PC mám repas, to je pravda, ale to snad nemá na tohle vliv, ne?

pepa0000
hodnocení

Ale Dříve hra plně fungovala... to se mi nezdá.

pepa0000
hodnocení

Jasně, ale kvůli tomu mi snad neblbnou celý Windows že sem si stáhnul crack. To bude nějaká jiná věc ne? Něco v registru třeba?

hodnocení

0x

Zkoušel jsi nastavit v režimu kompatibility Windows XP SP3?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]