Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Nelze mi otevřít Acrobat a píše mi to. failed to connect to a DDE server
nepodařilo se připojit k DDE serveru ( zjistil jsem pomocí překladače )
Koukal jsem na to v google, ale moudrý z toho nejsem.
Mám nainstalovaný Acrobat - nejnovější verzi 2019.
Mám win 10 PRO. Jsem trochu lepší uživatel. Než mi přeinstalovali počítač, tak mi Acrobat běžně hned šel. Nyní ne.
Tak bych měl dotaz, jak to udělat, abych ty soubory, kde je třeba Acrobat otevřel. Děkuji za případné rady.
Byl po přeinstalaci PC přeinstalován i Acrobat? --to nevím, celý Windows se přeinstaloval
Otvírají se dokumenta PDF v jiném "readeru"? -- to nevím co to znamená
Mám Firefox a zjistil jsem :
Použití jiného PDF prohlížeče
Pokud preferujete jiný PDF prohlížeč, můžete jej použív/.... Změnu prohlížeče PDF souborů z integrovaného PDF prohlížeče na jiný PDF prohlížeč provedete následovně:
Zobrazte nabídku klepnutím na tlačítko a zvolte Možnosti.
V sekci Obecné přejděte do části Aplikace.
V seznamu najděte položku Přenositelný formát dokumentu (PDF) a klepnutím na ni ji označte.
Klepněte na šipku ve sloupci Akce u této položky. Když používáte integrovaný PDF prohlížeč, bude zde vybrána položka Zobrazit náhled v aplikaci Firefox.
Chcete-li k prohlížení souborů PDF používat externí aplikaci, vyberte v seznamu její položku, např. Použít Adobe Reader.
zkoušel jsem nějak i toto, ale PDF se mi stejně neotevře.
Nakonec jsem z aplikací odinstaloval Adobe. Ze slunečnice jsem stáhnul Adobe Acrobat reader dc 2015.023.20053
Uložil se mi soubor Acrordrdc1500720033_cs_cz , který jsem otevřel. Restartoval počítač. A všechny řádky, kde byly soubory ve tvaru PDF - měly původně klasickou ikonku Adobe - červená klička, jak jsem uvedl i v příloze. ... tak tyto červené ikonky se změnily na modré v celém PC.
Klikl jsem si na jeden řádek ve tvaru PDF-vlastnosti a zjistil jsem, že se otvírá v programu Microsoft Edge.
Když jsem chtěl v aplikacícj - start - otevřít Adobe, tak mi to píše, že je problém se zástupcem a že je tato akce platná pouze u produktů, které jsou momentálně nainstalovány.
Jak dokládám v příloze, tak se mi již ale soubory v PDF otevřou.
Ale chtěl bych mít ty klasické červené ikonky, jako dříve. Je totiž špatný přehled v seznamu, který soubor je typu PDF.
Prosím o radu, jak toto napravit.
Děkuji.
Microsoft Edge-doporučeno pro otvírání PDF - se píše při nabídce výchozí aplikace pro PDF na PC pro WIN 10. Mám W10.
Stáhnul jsem sice Adobe Reader 11, dal jsko výchozí, pak se sice všechny ikonky v PC u souboru PDF změnily na ty červené ikonky, ale zase se žádný soubor PDF neotevřel, tak jsem vše zase vrátil na Microsoft Edge - výchozí a ikonky u souborů PDF se zase změnily na modré ikonky - Edge. A pak se již všechny soubory PDF otvírají.
Tak to již nechám - výchozí program pro otvírání PDF je tedy Microsoft Edge. Je to prostě tak. A zvyknu si na to, že soubory PDF v mém PC budou mít jinou ikonku ( světle modrou Edge ) a ne červenou značku Adobe Reader.
Děkuji za snahu pomoci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.