Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přidání paměti do PC

Od: mikor* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den.Mohu přidat do volného slotu paměťovou kartu větší hodnoty než je v prvním slotu,nebo musí být obě stejné hodnoty hodnoty?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

ANO i NE...dejte základní desku a současnou RAM... pak více a přesněji. Pokud bude větší, než umí deska zpracovat, je zbytečná...

lmgify
hodnocení

2x

V manuály základní desky jsou popsány typy pamětí, které jde do desky použít.

Mohou mít různé velikosti.

mikor*
hodnocení

K počítači nemám žádnou podromnější dokumentaci,nechal jsem si ho postavit soukromně.

mikor*
hodnocení

Deska:ASUSTeK Computer INC,F2A55 proc.AMD A6-6400K APU HPGraphic 390GHz.Nainstalovaná RAM 4GB.

asus.com/...

a jaký máte operační systém? musí být 64bitový

K paměti - u dětí mám např. 2x2 GB + 2x1GB + Grafiku 2GB- deska jim pojme max. 8 GB ram ... a mám to v dual režimu.

mikor*
hodnocení

Mám 64bit. a Win 7 Prof.

Z té tabulky si ověříte kompatibilitu ramek, které si objednáte ideálně na ebay nebo aliexpresu - hledejte ty, které mají v tabulce DS - dualní schopnost komunikace. Ideální je samozřejmě shodný výrobce. Jsou někdy problémy v kombinaci různých výrobců ramek...

mikor*
hodnocení

Jo,díky.Mám tam Kingstonku a v tabulce je taky,tak jí koupím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]