Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Office hlášky

Od: aja1946® odpovědí: 8 změna:

občas, když něco hledám, objeví se mi hláška, nemáte office 365, chcete si ho koupit? A nemohu provést daný úkon. Mám ho nainstalovaný právoplatně zakoupený, ale je starý už dost let (2007). Je to jen proto, že není aktuální nebo proč? Díky.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Jak už tady padlo, napište v jakém programu co děláte, protože píšete, "když něco hledám" a pak "když jsem něco našla a chtělo to vyplnit" ... z čehož na mě působí, že jste si stáhla něco z internetu, co neni kompatibilní s vaším starým officem a tak se vám nabízí, zda nechcete koupit nový office 365, který se kupuje formou předplatného.

berger*
hodnocení

1x

Mám normální office 2003+převodník 2007 a bez problému. Co znamená to 365? Že by platnost na jeden rok a je třeba zaplatit na další?

hodnocení

To nevím, jednou mi to napsalo, ženemám office 365

pavelka*
hodnocení

0x
To máte pěkně starou verzi,sorry jako...To jste chtěla zadarmo?
hodnocení

Já nechci nic zadarmo, ale myslím, že by to fungovat mělo.

iz*
hodnocení

0x

V čem (kde/v kterém programu) nemůžete provést daný úkon?

Já mám Office ještě starší (používám Office 97) a žádné hlášky, které by mi vnucovaly Office 365, se mi nikde nezobrazují.

doplněno 28.02.19 23:47:

@Aja1946, možná by pomohl screenshot (já si takhle možná představuji něco jiného, než v čem je problém).

Jinak mne napadá: Zkuste spustit třeba Word, klikněte v horní liště na "Nápověda" a z nabídky vyberte "O programu". Tam by se Vám měly zobrazit informace o tom, kterou verzi Office skutečně máte.

Přikládám screenshot z novější SM Office. Vy v programu budete místo "Hilfe" mít "Nápověda" a místo "Über" tam bude "O programu". [Mně ve Windows 10 už nefunguje někdejší "Nápověda", musela bych někde sehnat novější formát. Proto jsem musela pro ukázku použít jiný program.]

Office hlášky
hodnocení

Díky, momentálně nemohu nic ,přesného říci, až se mi to zase vyskytne, tak napíšu, Ale bylo to třea, když jsem něco našla a chtlo to vyplnit, tak mi to odmítlo psát a objevila se hláška nemáte office. Dívala jsem se do programů a je tam skutečně uvedeno, že se jedná o office 2007, stejné je na krabičce. Taky se mě to ptalo, máte office a chtělo to nějaké vyplnění, ale to číslo z krabičky to nevzalo.

pavelka*
Prostě reklama na novější produkt,který získáte výhradně zakoupením licence na nějakou dobu...
Nechápu vaše jednání,že někam opisujete vaše STARÉ licenční číslo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]