Nejste přihlášen/a.
občas, když něco hledám, objeví se mi hláška, nemáte office 365, chcete si ho koupit? A nemohu provést daný úkon. Mám ho nainstalovaný právoplatně zakoupený, ale je starý už dost let (2007). Je to jen proto, že není aktuální nebo proč? Díky.
Jak už tady padlo, napište v jakém programu co děláte, protože píšete, "když něco hledám" a pak "když jsem něco našla a chtělo to vyplnit" ... z čehož na mě působí, že jste si stáhla něco z internetu, co neni kompatibilní s vaším starým officem a tak se vám nabízí, zda nechcete koupit nový office 365, který se kupuje formou předplatného.
V čem (kde/v kterém programu) nemůžete provést daný úkon?
Já mám Office ještě starší (používám Office 97) a žádné hlášky, které by mi vnucovaly Office 365, se mi nikde nezobrazují.
@Aja1946, možná by pomohl screenshot (já si takhle možná představuji něco jiného, než v čem je problém).
Jinak mne napadá: Zkuste spustit třeba Word, klikněte v horní liště na "Nápověda" a z nabídky vyberte "O programu". Tam by se Vám měly zobrazit informace o tom, kterou verzi Office skutečně máte.
Přikládám screenshot z novější SM Office. Vy v programu budete místo "Hilfe" mít "Nápověda" a místo "Über" tam bude "O programu". [Mně ve Windows 10 už nefunguje někdejší "Nápověda", musela bych někde sehnat novější formát. Proto jsem musela pro ukázku použít jiný program.]
Díky, momentálně nemohu nic ,přesného říci, až se mi to zase vyskytne, tak napíšu, Ale bylo to třea, když jsem něco našla a chtlo to vyplnit, tak mi to odmítlo psát a objevila se hláška nemáte office. Dívala jsem se do programů a je tam skutečně uvedeno, že se jedná o office 2007, stejné je na krabičce. Taky se mě to ptalo, máte office a chtělo to nějaké vyplnění, ale to číslo z krabičky to nevzalo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.