Nejste přihlášen/a.
Na přístroji hraji hru která
1 - nelze spustit pokud není připojení k interneu
2 - pokud je vydána aktualizace nelze spustit bez stažení a aktualizace.
Proč to je mi jasné, takto je hra naprogramována.
Ale občas se mi stane, že aktualizace nelze stáhnout.
V nápovědě je napsáno že mám provést tyto kroky.
1 - vymazat mezipaměť
2 - vymazat data
3 - vypnout a zapnout přístroj
zatím zvždy po prvním kroku se to opravilo.
Zajímají mě tyto dvě věci:
1 - Když se to stalo po zapnutí přístroje a spuštění aplikace co se stalo, že musela být vymazána mezipaměť aby šlo zase stahovat.
2 - Pokud bych vymazal data ( ne odinstaloval program ) znovu spustit program samozřejmě by se vše znovu stáhlo a mě zajímá jestli by se po tomto kroku zvětšilo místo na úložišti.
1 - V mezipaměti data mohou být porušena, obzvlášť pokud při aktualizaci program (Google Play) spadne. Nebo jsou tam data, která po aktualizaci mají jiný formát, nebo ...
2 - Není to pravděpodobné.
Aktualizace v Google Play dělají neplechu, asi před necelým rokem takřka nešlo aktualizovat, na každé se GP zhroutil, poté co to začalo celkem fungovat, již delší dobu stáhne aktualizaci a poté začne stahovat znovu, ale už celý program, takže nebylo neobvyklé že psalo staženo 1200%, jediné co autoři opravili, že na 100% se počítání zastaví a stahuje dál.
1) v mezipaměti byl například starý dns údaj odkud se má aktualizace stáhnout. Telefon se nejdříve mrkne do mezipaměti, aby nemusel stahovat nové údaje z netu. Po výmazu si je zaktualizuje z netu a zjistí, že to má stahovat vlastně odjinud.
2) podle toho, jaká data smažete... je aplikace, uživatelská data a mezipaměť a vše se stáhne po výmazu znova...jen mají každá data jiný význam... já například hraju jednu online survival hru, kde když mě zabijí, tak nesmím potvrdit ono zabití, jinak se to sesynchrunizuje se serverem a já jsem v zádeli, ale když hru killnu, vymažu uživatelská data, hru zapnu, tak se to zeptá na obnovu ze serveru a já jen ztratím pár minutový progres a vrátím se na základnu. Ale to jsem odskočil...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.