Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odstranění účtu OneDrive

Od: maeda® odpovědí: 3 změna:

Od Microsoftu jsem na můj mail dostala tutu zprávu:

Váš osobní účet .........@seznam.cz nebyl dva roky používán, a bude proto 27. 3. 2019 odstraněn.

Pokud účet OneDrive nepoužíváte déle než rok nebo na více než tři měsíce překročíte limit úložiště OneDrive, účet se vám zablokuje.

Mail používám stále a ani nevím, že nějaké úložiště existuje. Co to znamená a jak tomu zabránit?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Znamená to to, co píšou ... dva roky jste nevyužila účet OneDrive a proto bude odstraněn. Když jste si pořídila nový počítač či notebook, chtělo to po vás založení účtu microsoft, jehož součástí je xxx služeb od microsoftu. Pokud máte smartphone s androidem, v něm zase máte google účet, takže se hlásíte do google disku, do gmailu, do youtubu, do fotek svým gmail uctem @gmail.com. Do microsoft účtu jste si zvolila ale seznamovsky email...

Pokud tomu chcete zabránit stačí službu začít používat. Stačí se třeba jen přihlásit onedrive.live.com/... právě vaším emailem, který jste si zvolila jako login.

OneDrive (oficiálně Microsoft OneDrive , dříve SkyDrive) je služba, která umožňuje uživatelům nahrát své dokumenty na cloudové úložiště a tak umožnit jejich online přístup ze všech svých zařízení připojených k internetu, jako je například tablet a chytrý telefon. Soubory uložené na OneDrive mohou být přístupné vlastníkovi, přátelům a mohou být označeny i jako veřejně přístupné. Pro přístup k veřejně přístupným souborům není vyžadován účet Microsoft. (Wiki)

hodnocení

0x

Někdo si z vás dělá legraci. Mail na Seznamu, nemá s Microsoftem nic splečného. Jediné co by to mohlo být, je nějaká registrace u Microsoftu. Účet na Seznamu vám ale nikdo takto nezruší.

zzzzf
hodnocení

0x
To pěkné meleš nesmysly.Já mám na Onedrine e-mail od atlas.cz a funguje to!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]