Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Miniaplikace ve W7

Od: crvok* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den. Potřebuji poradit, mám PC s W 7 profesional. Z "ovládcích panelů" jsem si otevíral miniaplikace pro nastavení hodin na plochu. Včera jse chtěl miniaplikace opě použít (otevřít z ovládacích panelů), ale bohužel se mi to neotevřelo - vůbe nereagují. Ostatní ovládací panely fungují, pouze miniaplikace nereagují. Na netu najdu mnoho různých informací k tomuto problému, ale nic nenajdu k jeho řešení. Kdo poradí?

Děkuji, Vladimír

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

still10k*
hodnocení

1x

Zkuste dávkový soubor z této stránky: blog.buchtic.net/...

Odkazem dávkový soubor stáhněte tento soubor na plochu a zaklikněte. Tím by mělo dojít ke "znovunačtení"miniaplikací. Po ukončení dávky to černé okno vypněte křížkem a zkuste spustit hodiny.

ladinpraha*
hodnocení

0x

A na ploše je otevřeš? Pravým tlačítkem na plochu - Miniaplikace.

Miniaplikace ve W7

crvok*
hodnocení

Bohužel, vyvolání na plochu přes ovládací panely vůbec na plochu nenaskočí (neotevřou se).

crvok*
hodnocení

Bohužel W toto již pro W7 nepodporují. Na W je již nenajdu, abych si je opět naistaloval.

still10k*

Samozřejmě že Windows 7 miniaplikace obsahují a pokud se nezobrazují, jde o chybu a lze to opravit. Microsoft pouze ukončil podporu miniaplikací pro Visty/W7. Ve vyšších verzích Windows už nejsou.

viz. support.microsoft.com/...

rv*
hodnocení

0x

Zkusil bych Ctrl-Alt-Del a v procesech najít sidebar.exe a ten přes del ukončit. A pak zkusit opět miniaplikaci spustit.

olinl
hodnocení

0x

Používám w7/64 Profi a teď jsem vyzkoušel nainstalovat miniaplikaci měření rychlosti CPU+ RAM a vše funguje..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]