Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Instalace tiskové hlavy na Canon iP4500

Od: imra* odpovědí: 3 změna:

Mám prosbu pro znalce počítačové techniky. Mám tiskárnu Canon iP4500, kterou jsem měl delší dobu odstavenou (ale byla funkčí). Po čase jsem jí opět uvedl do provozu, ale zdálo se mi že, že v tisku se objevuje světlý pruh a tedy že hlava je zanesena. Vyndal jsem tiskovou hlavu a snažil se jí vyčistit dle různých návodů z internetu a dokonce jsem si sehnal i roztok pro čištění tiskové hlavy. Po celodenním čištění a dvoudením prosušení jsem jí opět nasadil, ale po zapnutí tiskárny mi to hlásí, že tisková hlava není nainstalována a tudiž tedy tiskárna nemůže tisknout. Prosím poradí mi někdo, jak opět nainstalovat tiskovou hlavu a uvést tiskárnu do provozu? Za srozumitelné rady pro téměř laiky děkuji!

Kliment Imrich

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

canon.cz/...

zkuste to podle návodu jako při výměně náplní

hodnocení

0x
Ja bych videl problem v neodbornem zasahu "dle různých návodů z internetu"...
Kazda inkoustova tiskarna ma svuj program na cisteni a kontrolu trysek. To jste vubec nezminil, jestli jste spoustel. Taktez kontrolni tisk pomoci hw tlacitek na tiskarne.
Nevime, co jste delal, ale spise jste oddelal hlavu a opravou bude koupe nove.

111®
hodnocení

0x

no rozmontoval tiskárnu a VYNDALtiskovou hlavu, to vypadá že je špatně nasazena v konektoru, nebo odešel pásek propojovací, nebo odešly topné odpory a SW tiskárny hlavu nevidí...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]