Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zrušit účet na TOPlistu?

Od: barbakan* odpovědí: 10 změna:

Žadnou možnost jsem tam nenašel. Díky za případnou radu.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

still10k*
hodnocení

2x

Zdravím, přihlašte se k účtu přes adresu: toplist.cz/... a vpravo v Menu je odkaz "Zrušit účet". Klikněte na něj, potvrďte heslem a je to.

img24.cz/...

barbakan*
hodnocení

Právě. Když se dostanu do EDITOVAT a potřebuji změnit heslo (zapoměl jsem ho) ukáže se mi:

404 - stránka nenalezena

Stránka, kterou jste hledali neexistuje a nová registrace na stejnou www adresu není možná.

still10k*

Ale to heslo musíte mít alespoň uložené v prohlížeči ne? Jinak by vás to nepustilo do editace účtu. Tak se mrkněte mezi uložená hesla v prohlížeči.

Na jaké stránce se to snažíte změnit, můžete udělat obrázek? Někdy je jeden obrázek lepší, než dlouhé vysvětlování.

.

A o co vám konkrétně jde? O smazání účtu na Toplistu a vytvoření nového, protože jste zapoměl heslo k tomu prvnímu? Pokud ano, je tu ještě možnost obnovit heslo pomocí ID a správného emailu, který jste zadal při registraci toho konkrétního účtu na Toplistu.

barbakan*
hodnocení

Učet nechci zrušit jen proto, že se nejde přihlásit, ale proto, že když jsem vložil kód na své stránky, tak mi to divně ukazovalo a proto chci účet zrušit a založit nový na stejné stránky.

Jak zrušit účet na TOPlistu?
barbakan*
hodnocení

Jak jde tedy obnovit účet pomoci ID?

still10k*

toplist.cz/... zadat ID účtu a mail. Měl by vám mailem přijít odkaz na reset, nebo rovnou nové heslo, které pak můžete použít ke smazání účtu.

A zkoušel jste si vygenerovat jiný html kód? Je tam více možností...

barbakan*
hodnocení

I z tvého odkazu mi to píše, že stránka byla nenalezena. Včera jsem psal na helpdesk, ale zatím žádná odpověď. Ještě zkusím dát jiný kód, který se mi nabízí a uvidíme.

still10k*

A nepoužíváte Adblock, uBlock, apod? Zkuste to všechno povypínat. Vím, že třeba uBlock a Ghostery blokuje některé prvky a stránky z Toplistu. Zkuste tu adresu v nějakém jiném prohlížeči.

barbakan*
hodnocení

Žádný AdBlock a jiné ptákoviny nepoužívám, vyzkoušel jsem jiný prohlížeč (Mozilla) a stejná chyba. Dal jsem na stránky nový kód a tak uvidím zítra. Děkuji ti za čas a rady. Víc bodíků ti dát nemůžu.*palec*

iz*
hodnocení

0x

Z kterého prohlížeče se na TopList pokoušíte dostat? Mně se ty okazy otvírají a stránky zobrazují korektně. Zkuste vymazat cookies a vyčistit cache prohlížeče, případně se pokuste k tomu účtu dostat z jiného prohlížeče.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]