Nejste přihlášen/a.
Žadnou možnost jsem tam nenašel. Díky za případnou radu.
Zdravím, přihlašte se k účtu přes adresu: toplist.cz/... a vpravo v Menu je odkaz "Zrušit účet". Klikněte na něj, potvrďte heslem a je to.
Právě. Když se dostanu do EDITOVAT a potřebuji změnit heslo (zapoměl jsem ho) ukáže se mi:
404 - stránka nenalezena
Stránka, kterou jste hledali neexistuje a nová registrace na stejnou www adresu není možná.
Ale to heslo musíte mít alespoň uložené v prohlížeči ne? Jinak by vás to nepustilo do editace účtu. Tak se mrkněte mezi uložená hesla v prohlížeči.
Na jaké stránce se to snažíte změnit, můžete udělat obrázek? Někdy je jeden obrázek lepší, než dlouhé vysvětlování.
.
A o co vám konkrétně jde? O smazání účtu na Toplistu a vytvoření nového, protože jste zapoměl heslo k tomu prvnímu? Pokud ano, je tu ještě možnost obnovit heslo pomocí ID a správného emailu, který jste zadal při registraci toho konkrétního účtu na Toplistu.
toplist.cz/... zadat ID účtu a mail. Měl by vám mailem přijít odkaz na reset, nebo rovnou nové heslo, které pak můžete použít ke smazání účtu.
A zkoušel jste si vygenerovat jiný html kód? Je tam více možností...
I z tvého odkazu mi to píše, že stránka byla nenalezena. Včera jsem psal na helpdesk, ale zatím žádná odpověď. Ještě zkusím dát jiný kód, který se mi nabízí a uvidíme.
A nepoužíváte Adblock, uBlock, apod? Zkuste to všechno povypínat. Vím, že třeba uBlock a Ghostery blokuje některé prvky a stránky z Toplistu. Zkuste tu adresu v nějakém jiném prohlížeči.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.