Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem, chci se zeptat, jakým způsobem postupovat při čisté instalaci na SSD? Párkrát jsem instaloval OS když mi odešel HDD. Bude stačit odpojit HDD kde je OS a přes flash disk, kde W7 mám, instalovat OS přímo na SSD? Zůstanou na puvodním HDD zachovány všechny data a zůstane tam i funkční OS? SSD mám zapojené a podle správce funční s aktuálním ovladačem. Předem se omlovám, za pro někoho asi hloupé otázky, za radu předem děkuji
SSD mám naformátované, HDD odpojím, OS nainstaluji z flash paměti na SSD. Přemýšlím co se stane, při znovupřipojení HDD s OS?
Ještě se zeptám, když spustím instalaci přímo z HDD ze složky v PC, nabídne mi průvodce instalací, možnost instalovat OS přímo na SSD? Pokud ano a chci aby se mi systém spustil z SSD, musím toto nastavit z Biosu? Jde mi o to, zachovat funkční programy na HDD a SSD nechat jen pro systém.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.