Nejste přihlášen/a.
Funguje "nástavba"pro používání aplikací , které fungují n Window XP pro W7 (viz první odkaz), také pro W8.1?
Má otázka navazuje na původní otázku týkající se fungování starší aplikace Corel Draw 8 na W7 (viz druhý odkaz).
A mohla by má, tedy ještě starší verze aplikace, CorelDraw 4, která pracovala na W XP, fungovat i na nynějších W8.1?
Mám v ní mnoho výkresů a souborů, s nimiž bych potřeboval občas pracovat. A případně bych chtěl i používat tento CorelDraw4, který jsem měl oficielně zakoupený, pro případnou další práci. Koupě nového nepřichází v úvahu.
S vašimi problémy bych vůbec neřešil nějaký XP mode, ale rovnou bych se naučil pracovat s virtualním strojem. Je to univerzální řešení.
Viz můj odkaz ve vašem předchozím dotazu s popisem programů pro virtualizaci.
Pokud ale trváte na neuniverzálním řešení, přečtěte si tohle: answers.microsoft.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.