Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zrusit stránku

Od: marus® odpovědí: 8 změna:

Potřebuji poradit jak zruším stránku co jsem měla předtím otevřenou a stále se to tam objevuje po otevření i když to vykliknu. Dík...

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, vyčistěte si prohlížeč - v jeho nastavení vymažte cookies a mezipaměť. Zdravím!

iz*
hodnocení

2x

Souhlasím s radou uživatele @Ben > vyčistěte si v prohlížeči cookies a cache (mezipaměť). Prohlížíte-li internet delší dobu, bývá dobré obojí po nějaké době vyčistit opakovaně > po hodině, po 2 hodinách apod.

hodnocení

0x
Zkus se trochu rozhovořit. Takhle aby se člověk podíval do křišťálový koule.

hodnocení

0x

Nepíšeš co to je za zařízení, tak ti těžko někdo poradí. V počítači bych ti poradil, nastav si domovskou stránku.

hodnocení

Je to počítač a jdu přes seznam. Rozklikla jsem si deník (aktuality ) a stále se mi to zobrazuje i když to vykliknu křížkem nebo domečkem tak při dalším vrácením na stránku tak se mi to znovu zobrazí. Jak to mám vymazat-Esc nebo Alt nebo jak asi. Dík

still10k*
hodnocení

0x

Udělejte obrázek té stránky, ať vidíme s čím máme tu čest. Klidně fotku mobilem, ale ať jsou k přečtení veškeré texty.

hodnocení

Já jsem si otevřela (rozklikla na stránce seznam) např. deník čtení aktualit a ten se mi stále zobrazuje i když to vykřížkuji nebo dám do domečku. Při znovu otevření seznam tak mi to hned znovu naskočí. Jak se to dá zrušit(vymazat) Tlačítkem Esc -Alt poraďte. Dík...

still10k*

Udělejte tu fotku, bude lepší když to uvidíme.

Jste na Seznamu přihlášená? Nebo se to děje i bez přihlášení?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]