Nejste přihlášen/a.
Potřebuji poradit jak zruším stránku co jsem měla předtím otevřenou a stále se to tam objevuje po otevření i když to vykliknu. Dík...
Souhlasím s radou uživatele @Ben > vyčistěte si v prohlížeči cookies a cache (mezipaměť). Prohlížíte-li internet delší dobu, bývá dobré obojí po nějaké době vyčistit opakovaně > po hodině, po 2 hodinách apod.
Nepíšeš co to je za zařízení, tak ti těžko někdo poradí. V počítači bych ti poradil, nastav si domovskou stránku.
Udělejte obrázek té stránky, ať vidíme s čím máme tu čest. Klidně fotku mobilem, ale ať jsou k přečtení veškeré texty.
Já jsem si otevřela (rozklikla na stránce seznam) např. deník čtení aktualit a ten se mi stále zobrazuje i když to vykřížkuji nebo dám do domečku. Při znovu otevření seznam tak mi to hned znovu naskočí. Jak se to dá zrušit(vymazat) Tlačítkem Esc -Alt poraďte. Dík...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.