Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Záhada v tabletu

Od: slavo* odpovědí: 3 změna:

Potřeboval jsem uvolnit trochu místa pro jednu hru.

Tak jsem pátral po tom co by šlo snazat.

Objevil jsem jednu složku u které bylo napsáno - stažené obrázky za posledních 7 dnů.

Tak jsem usoudil, že tam nejsou potřeba a smazal jsem je.

Po té mi nešla spustit žádná aplikace ( start aplikace se nezdařil ) a hlásilo mi to "externí úložiště neexistuje".

Tak jsem přemýšlel co mám dělat a napadlo mě ho vypnout a znovu zapnout.

Po znovu zapnutí již všechny aplikace fungují správně.

Tak se chci zeptat jestli někdo neví co se tam mohlo tím snazáním obrázků došasně po...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Evidentně jsi smazal adresář, který aplikace používají. Systém ho pak obnovil. Mimochodem, mazáním na slepo se paměť neuvolňuje, mohl sis rozdrbat systém nenávratně(tedy do továrního nastavení).
Bez rootu nic systémově důležitého nesmaže. Že smazání "obrázků za posledních 7 dní" způsobilo nefunkčnost aplikací je divné. Ale určitě si systém nic neobnovil, nevím o tom že by si sám systém dělal zálohy.
Očividně se to prostě nějak zbláznilo (já vím, velmi jednoduše řečeno), ale to se občas stane u Androidu i u Windows, že restart mnoho problémů vyřeší. Problémů, které vznikly bez (pro uživatele) zjevné příčiny.
Vypadá to, že systém z nějakého důvodu odpojil úložiště, a to se po restartu opět správně připojilo.
Měl jsem namysli, že si může pomazat data důležitá pro chod aplikace. "Format c:" naštěstí udělat nemůže :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]