Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co znamená exportovat v routru?

Od: misa503® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den.

Co prosím znamená exportovat v routru dle obrázku? Nerad bych něco pokazil. Mám stolní win 10 pro.

Mám kliknout na exportovat? K čemu je to dobré?

Pak by mě zajímalo ohledně FTP - mám jej povolit?

A co dole : uložit oprávnění? Nemám něco zapnout, aby se mi zlepšila WIFI p obytě?

Na TV se mi objevuje Genie Media ... ale nevím, jak do těch složek na PC vložit videa či foto. Přetažením videa nejdou a vožit do Folderu také ne. Tak by mě zajímalo, jak se do těch složek na PC mohu dostat.

Děkuji za případné info rady jak na to.

Co znamená exportovat v routru?
Co znamená exportovat v routru? #2
Co znamená exportovat v routru? #3

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

daniela*
hodnocení

2x
Exportovat podle mě vytvoří soupis připojených klientů i s jejich MAC a lokální IP, nic víc.
FTP povolovat není třeba, pokud nemáte v plánu sdílet USB routeru přes FTP protokol. Potom tam ještě jdou nastavit oprávnění uživatelů FTP, zatím je tam jenom uživatel admin.

111®
hodnocení

2x

pokud máte svoje stránky a spravujete je, pak se hodí FTP přístup.

Exportovat znamená uložit nastavení routeru do souboru a uložit v počítači, někde by tam mělo být i importovat, a pak když je problém , natáhnete nastavení routeru zpět z toho uloženého souboru pomocí Importu. restart routeru a je nastaveno

hodnocení

Tak jsem došel zase dále a již prosím neřešte toto :

Na TV se mi objevuje Genie Media ... ale nevím, jak do těch složek na PC vložit videa či foto. Přetažením videa nejdou a vožit do Folderu také ne. Tak by mě zajímalo, jak se do těch složek na PC mohu dostat.

Videa na TV mi už jdou krásně přehrát. Na google jsem zjistil kolem toho další věci, které jsem dříve neobjevil.

Nyní by mě zajímaly jen ty otázky ohledně routru.

Děkuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]