Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nainstalování pluginu do Gimpu

Od: mikelangelo odpovědí: 3 změna:

Můžete mi poradit jak nainstalovat tento plugin do gimpu a jak ho použít? Je-li to pro Windows XP?

Doporučení jsem našel zde

askubuntu.com/...

A stáhl jsem to zde:

github.com/...

Rozbalil jsem to do adr. plug-ins

takže vše jsem tam dal a je tam soubor export_layers.py a runtests.py

Po spuštění GIMPu nevím jestli je to funkční a jak to použtít. Chci vyexportovat vrstvy z obrázku na jednotlivé obrázky do složky.

doplněno 21.02.19 13:57:

Co jsem našel k manuální instalaci:

Manual installation (ZIP package)

Make sure you have GIMP installed with support for Python scripting.

Copy the following files and folders:

export_layers.py export_layers

to the folder containing plug-ins depending on your version of GIMP, usually one of the following:

GIMP 2.8: C:Users[your username].gimp-2.8plug-ins

GIMP 2.10: C:Users[your username]AppDataRoamingGIMP2.10plug-ins

If you can’t locate the folder, open GIMP, go to "Edit → Preferences → Folders → Plug-Ins” and use one of the listed folders.

Tím jsem se řídil a nefunguje.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Stáhněte si z této stránky dole soubor export_layers-3.3.1-windows.exe a spusťte ho.

V GIMPu v menu Soubor pak zhruba uprostřed uvidíte možnost Export Layers

Zkoušel jsem to u sebe na Windows 10 a Gimp 2.10.2

mikelangelo
hodnocení

exe nefunguje, floating point divition error

stáhl jsem zip a v nápovědě se tam píše v Requirements, že vyžaduje Python 2.7... Nevím jestli je ten python součástí Gimpu? Hádám, že by měl být. Nevím ale jak poznám jestli se to načetlo.

still10k*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]