Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Avg Antivirus

Od: lukas9 odpovědí: 8 změna:

Dobrý den. Nainstaloval jsem si program Avg Antivirus Free. Program uvádí 30 deni verzi zdarma potom si zaplatit třeba roční platbu. Jenomže chce udáje z platební karty číslo atd. Mám obavy že mi společnost vybere z karty další peníze. Je tomu tak? Chtěl bych zaplatit převodem na učet ale možnost neuvádí.Děkuji.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Taky platím kartou, tak, jak vám to nabízí...Když máte obavu, zablokujte tyto platby ve svém bankovnictví (vždy po zaplacení, před placením odblokujete). Můžete si nechat AVG Free, nemusíte mít placenou verzi, jedině, že je nutná...a teď se zde rozvine diskuze, zda AFG nebo něco jiného (nebo vůvec NE antivir)

still10k*

Také vždy čekám podobnou diskuzi *smich* A opravdu se v 99% případů vyskytne někdo, kdo místo kostruktivní rady, nebo pomoci, napíše podobné rádoby chytré bláboly o Defenderu, "AVG úplně vyhodit" a pod. Tyhle trapné řeči jsou jako epidemie napříč internetem *nevi*

hodnocení

0x

Kontrolní otázka: jak dlouho by se udržela antivirová firma, kdyby se ukázalo, že okradla zákazníka o peníze?

- AVG umožňuje i platbu převodem (je to vpravo dole)
- AVG antivirus je v základu zdarma
- jsou i jiné antiviry zdarma

hodnocení

0x
Na avg balast bych se vyflákl. Stačí ochrana z windows a trocha selského rozumu(jež chybí notorickým klikačům na cokoliv)...

kimbert*
hodnocení

0x

Tak já používám Microsoft Essential Security a projistotu občas počítač projedu tímto eset.com/...

hodnocení

0x

Bez osouhlasení platby a možnosti přístupu k účtu (heslo, PIN, mobil) nemůže obchodník nijak číslo karty a zadávací údaje pro platbu, zneužít. To spíš nějaký hecker, který se, k těmto Vašim údajům, podvodem dostane. Pro případ více plateb a i do zahraničí (Aliexpress, ebay,případně přes PayPal a pod.) je bezpečnější používat kartu nespojenou s běžným účtem, na kterém máte více peněz. Příklad COOL kartu IPB. Na tu je možno převádět hotovost z BÚ a pak s ní, bez nebezepečí napadení účtu, platit. V nebezpečí je pouze částka, kterou na kartě máte vloženu. A tu stačí udržovat pouze na nízké úrovni, případně ji doplňovat pouze v případě prováděné platby. To vše pochopitelně elektronicky a jednoduše.

hodnocení

0x

Tak vzhedem k tomu ze vim, jak to v AV firmach chodi (AVG bylo uz davno prodano Avastu), tak by jsem se o to opravdu nebal. Security firma si hlida reputaci, jinak by skoncila. Takze nemusite mit strach. Jen by jsem zvazil spis ten Avast, jelikoz to je hlavni produkt firmy.

vvv*
hodnocení

0x

mostiwant.com/...

Pokud se Ti jedná o AVG, ale je to security. Číslo tam je na rok.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]