Stáhnul a nainstaloval jsem aplikaci "Budík". Viz můj předešlý dotaz Jaký kalendář s připomenutím (W8.1)? Vzhledem k tomu, že nefunguje, jej potřebuji odinstalovat a dělá mi to uvedené problémy, viz původní otázka a komentář.doplněno 19.02.19 18:37: Díky všem za rady. Že nešel odinstalovat, bylo tím, že byl opravdu stále spuštěný "na pozadí". A nefunkčnost způsobovalo vícenásobné současné spuštění aplikace (viz informace magdona). Po ukončení všech, ve správci úloh a pak i restartu NB šlo už vše, bez problémů, odinstalovat a zmizel i ze "skrytých ikon" na hlav.panelu.Opět "lidský faktor", alias blbost našince. Ale "chybami se člověk učí". A k původní otázce Jaký kalendář s připomenutím (W8.1)? přidám dodatečně ještě pár získaných poznatků z instalace.
Odinstalovat to nepůjde, protože to ani nainstalované není. Pouze jste si stáhl samorozbalovací exe archiv, který se Vám rozbalil do TEMPů. A smazat to nejde, protože Vám to běží na pozadí. To samé se týká i logu (jak píšete v původním vlákně) - nejde vytvořit log, který se vytváří při startu aplikace, když už aplikace jednou běží... co jednou...píšete, že máte 36ikon... tak jste laboroval až moc. Takže stisknout kombinaci CTRL+SHIFT+ESC a v nově otevřeném okně ukončit 35 běžících budíků a vše začne zase fungovat. Pokud se snažíte program vymazat - vypněte všech 36 budíků.
Měl by jste začít restartem systému a jeho celkovému sofwarovému očištění(práce na několik hodin). Nerozumím vašim souborům.tmp vše smažte ručně ne aspoň Ccleanerem.
Pokud ta aplikace nenabízí "uninstall", pak můžu doporučit Revo Uninstaller, který si můžeš zdarma stáhnout třeba na mujsoubor.cz. Zbaví tě i všech nepotřebných zbytků.
Spustil bych NB v nouzovém režimu. Pak by měly jít soubory Budíku normálně smazat protože nebudou spuštěny při startu. Po následném restartu vyčistěte NB Ccleanerem - Čištění souborů a Registry.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.